Ελλάδα

Θάνατος βρέφους στο «Παίδων»: «Πνίγηκε με το γάλα του»

Εννέα μήνες μετά τον θάνατο του -μόλις 18 ημερών- βρέφους τους, στο νοσοκομείο “Παίδων”, όπου νοσηλευόταν, οι γονείς του ζητούν απαντήσεις και την παραδειγματική τιμωρία όλων εκείνων που ευθύνονται για τον «γολγοθά» που ανεβαίνουν.

Η αφήγηση της μητέρας στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου είναι συγκλονιστική. Φέρνει στο μυαλό της, την τελευταία φορά που είδε το μωρό της, όταν οι γιατροί έδιναν μάταια μάχη να το επαναφέρουν στη ζωή.

Στην εκπομπή “Live News” μίλησε η δικηγόρος των γονιών, Ειρήνη Μαρούπα, και αποκάλυψε πως το βρέφος ήταν υγιέστατο και το τάισαν με μπιμπερό, ωστόσο δεν το σήκωσαν ποτέ να ρευτεί με αποτέλεσμα το γάλα να καταλήξει από το στομάχι στον πνεύμονα και να πνιγεί.

Τόνισε πως δεν έσπευσαν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να βοηθήσουν το βρέφος, όπως ισχυρίζονται.

«Το μωράκι ταΐστηκε τρεις η ώρα, διαπιστώθηκε ότι ήταν πνιγμένο με το γάλα του πάρα πολύ αργά, τρεις ώρες μετά, στο επόμενο τάισμα» εξήγησε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γυναίκα έκανε τελετές και μάγια για να κρατήσει τον πρώην σύζυγό της – «Έδωσε 350 ευρώ για να τον κάνει σκλάβο της»
«Η πρώην σύζυγός σου διαβάζει ξόρκια και μάγια για σένα και σε ένα μήλο τοποθετεί καρφίτσες» έγραψε άγνωστη γυναίκα στον άνδρα που καταγγέλλει την πρώην γυναίκα του για μάγια
Βουντού
Νέα σοκαριστική καταγγελία για το μακελειό στα Βορίζια - «Καργάκηδες προσπάθησαν να σκοτώσουν το γιο μου πριν 3 χρόνια»
Αποκαλυπτική μαρτυρία για το μακελειό στην Κρήτη - Η φερόμενη εμπλοκή των Καργάκηδων με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, οι ζωοκλοπές και «οι Φραγκιαδάκηδες που πυροβόλησαν τα σπίτια τους», όπως λέει συγγενής του Φανούρη
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου
Μακελειό στα Βορίζια: «Όπλα σηκώθηκαν από το πλήθος προς το αυτοκίνητο του Καργάκη» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας
«Αν η σφαίρια ήταν δέκα πόντους πιο πάνω, θα με είχε βρει στην κοιλιά και τώρα δεν θα μιλούσαμε εδώ» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο άνδρας που δεν ανήκει σε καμία από τις δυο οικογένειες
Βορίζια