Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Φοβόταν ότι θα πάρει την καραμπίνα και θα την σκότωνε» – Συγκλονίζει η θεία της 59χρονης

Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Φοβόταν ότι θα πάρει την καραμπίνα και θα την σκότωνε» – Συγκλονίζει η θεία της 59χρονης

Σοκαρισμένοι είναι όσοι γνώριζαν την 59χρονη, θύμα της γυναικοκτονίας στη Δράμα. Η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (06.06.2022) από τον εν διαστάσει σύζυγό της στην περιοχή Προσοτσάνη Δράμας.

Κανείς από την οικογένεια της 59χρονης δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει οτι η γυναίκα έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά και μάλιστα από τα χέρια του ανθρώπου με τον οποίο έζησαν μαζί για πολλά χρόνια και δημιούργησαν την οικογένειά τους.

Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την αδικοχαμένη γυναίκα, ενώ κανείς δεν φανταζόταν οτι ένας πολύ φιλήσυχος άνθρωπος, όπως περιγράφουν τον 64χρονο, θα έφτανε στο σημείο να σκοτώσει και να αυτοκτονήσει.

Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Δεν τα πήγαιναν καλά, είχαν κάποιες οικονομικές διαφορές»

Η θεία της άτυχης 59χρονης συγκλονίζει στο newsit.gr με την περιγραφή της: «Σκότωσε την κοπέλα μας. Ποιος το περίμενε; Ήταν ένα από τα πιο καλά και όμορφα και ήσυχα κορίτσια που υπήρχαν. Πάντα χαμογελαστή και γεμάτη αγάπη για όλους. Γνωρίζαμε οτι εδώ και μερικά χρόνια ήταν σε διάσταση με τον άντρα της. Δεν τα πήγαιναν καλά, τώρα ποιος ξέρει τι γινόταν πίσω από τις κλειστές πόρτες. Είχαν κάποιες οικονομικές διαφορές.

Όμως, παρά το γεγονός ότι χώρισαν, η ανιψιά μου ήθελε να τον προσέχει, να του μαγειρεύει, να τον φροντίζει και συνέχισαν να μένουν στο ίδιο σπίτι. Άλλωστε ήταν πολλά χρόνια μαζί, έφτιαξαν οικογένεια μαζί. Τέτοιος άνθρωπος ήταν η ανιψιά μου. Να τους φροντίζει όλους.

Τον τελευταίο μήνα μας έλεγε οτι φοβόταν για τη ζωή της. Έλεγε πως μάλωναν και επειδή αυτός ήταν κυνηγός, φοβόταν ότι θα πάρει την καραμπίνα και θα την σκότωνε. Όμως, δεν έφευγε. Ίσως γιατί βαθιά μέσα της δεν το πίστευε πραγματικά ότι θα μπορούσε να το κάνει πράξη. Δυστυχώς, το έκανε και μας στέρησε το κορίτσι μας. Αν και φαινόταν πολύ ήσυχος άνθρωπος ο ίδιος.

Ποιος να το πίστευε;

Τους βρήκε η κόρη τους νεκρούς μέσα στο σπίτι. Πρώτα τη μητέρα της στο σαλόνι και μετά τον πατέρα της στο μπάνιο. Καταλαβαίνετε πόσο μεγάλο σοκ είναι αυτό;».

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του MEGA και της εκπομπής Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο: 

 

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις