Ελλάδα

Γιώργος Τράγκας: Αυτό είναι το πέτρινο σαλέ του στον Παρνασσό που έχει λεηλατηθεί

Η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος δέσμευσε ένα ακόμη ακίνητο του Γιώργου Τράγκα μετά τις αποκαλύψεις για την αμύθητη περιουσία του. Πρόκειται για ένα πέτρινο σαλέ στον Επτάλοφο Παρνασσού, το οποίο ωστόσο σήμερα βρίσκεται σε άθλια κατάσταση.

Η εκπομπή Tlive πήγε στον Παρνασσό και στο πολυτελές σπίτι του εκδότη, το οποίο βρίσκεται μια ανάσα από την Αράχοβα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η υψηλή κυριότητα ανήκει στην Μαρία Καρρά και σύμφωνα με το πόρισμα της αρχής για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος δεν μπορεί να μεταβιβαστεί, με κανέναν τρόπο.

Οπως, μάλιστα, ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου, η σύζυγος του εκδότη Μαρία Καρρά βρίσκεται εκτός Ελλάδος σε μια χώρα του εξωτερικού.

Να σημειωθεί ότι το πέτρινο σαλέ 220 τ.μ βρίσκεται σε μια τοποθεσία μαγική, με μια θέα που σου κόβει την ανάσα. Ωστόσο οι εικόνες εγκατάλειψης και καταστροφής είναι εμφανείς, με τις πόρτες να έχουν σαπίσει και το εσωτερικό να έχει χάσει την παλιά του αίγλη.

Ο Γιώργος Τράγκας είχε αποχωρήσει από το σπίτι παίρνοντας όλα τα έπιπλα, καθώς σύμφωνα με τους γείτονες ο δημοσιογράφος χρωστούσε πολλά χρήματα στους ντόπιους που βοήθησαν στην ανακαίνισή του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έκλειναν ραντεβού με άνδρες μέσω Tiktok υποδυόμενοι τη γυναίκα και τους «ξάφριζαν» στα Πατήσια - Μια σύλληψη
Οι δράστες χρησιμοποιούσαν προφίλ με φωτογραφία γυναίκας για να προσεγγίζουν τα θύματά τους, τα οδηγούσαν σε διαμέρισμα στα Πατήσια, και με την απειλή όπλων τα λήστευαν και τα εκβίαζαν
Tiktok
Μπλόκα αγροτών: Στρατοπέδευσαν στο μπλόκο της Νίκαιας με 1000 τρακτέρ – Σκηνές, ψησταριές και σόμπες στην εθνική οδό
Από την Τρίτη αναμένονται νέες αφίξεις από κάθε περιοχή του νομού Λάρισας και από τη Μαγνησία, ενώ οι συμμετέχοντες έκαναν λόγο για «ενότητα και μαζικότητα» που «φοβάται η κυβέρνηση»
Μπλόκο αγροτών με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα στον κόμβο της Εθνικής Οδού στη Νίκαια Λάρισας
30