Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτονόητα καταδικαστέα η επίθεση στο σπίτι του Μπάμπη Παπαδημητρίου

Την επίθεση με γκαζάκια που έκαναν άγνωστοι τα ξημερώματα της Τετάρτης (06.07.2022) στο σπίτι του Μπάμπη Παπαδημητρίου στο Παγκράτι καταδίκασε και ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η επίθεση στο σπίτι του Μπάμπη Παπαδημητρίου, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί ενέργεια απαράδεκτη και αυτονόητα καταδικαστέα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Απάντηση Βορίδη στον Βάρρα: Αν ήταν ειλικρινής, θα ανέφερε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο ζήτησα την παραίτησή του
«Ο Γρηγόρης Βάρρας ισχυρίστηκε ότι απεπέμφθη, προκειμένου να μη «αποκαλύψει παρανομίες» και αναρωτιέται «ποιες παρανομίες; Την τεχνική λύση που ο ίδιος εφάρμοσε;» Τους ελέγχους για τους οποίους κατέθεσε ότι δεν με είχε ενημερώσει; Ή την προκήρυξη του τεχνικού συμβούλου που διενεργήθηκε επί Θεοφάνη Παππά, προσβλήθηκε από τη Neuropublic και τελικώς κρίθηκε νόμιμη από τη Δικαιοσύνη; Αυτές είναι, άραγε, οι «αποκαλύψεις» στις οποίες αναφέρεται;».
Ο Μάκης Βορίδης 17
Ο γιος του Ευάγγελου Αποστολάκη ανάμεσα στους 27 Έλληνες που συνελήφθησαν από το Ισραήλ: «Ο αλήτης υπουργός Ασφαλείας τους έκανε bullying»
Υπογράμμισε ότι η ελληνική κυβέρνηση, αλλά και οι κυβερνήσεις γενικότερα, θα έπρεπε να στηρίζουν και να αναδεικνύουν τέτοιες πρωτοβουλίες
Ο Ευάγγελος Αποστολάκης
4