Ελλάδα

Έκρηξη στο Σισμανόγλειο: Μπήκαν ντυμένοι γιατροί και ακινητοποίησαν τη φύλακα

Με κινηματογραφικό τρόπο μπήκαν στο Σισμανόγλειο οι άγνωστοι που προκάλεσαν έκρηξη σε ATM.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι δράστες της έκρηξης μπήκαν στις 4:30 τα ξημερώματα στο Σισμανόγλειο, ντυμένοι γιατροί και ακινητοποίησαν τη σεκιούριτι.

Στη συνέχεια προκάλεσαν την έκρηξη στο ATM, μάλλον με αέριο, χωρίς ακόμα να είναι γνωστό το αν πήραν το περιεχόμενο. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, οι δράστες ήταν 3-4, ο ένας είχε στολή Covid. Μάλλον κρατούσαν όπλο, ενώ η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που ακούστηκε σε όλα τα Βριλήσσια (σύμφωνα με μαρτυρίες).

Η έκρηξη σημειώθηκε μισή ώρα μετά από αυτήν στη ΔΟΥ Αμαρουσίου, με την αστυνομία να εξετάζει το αν συνδέονται.

Στο νοσοκομείο πηγαίνει ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Δείτε εικόνες του newsit.gr

sismanogleio sismanogleio sismanogleio

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σάκης Κεχαγιόγλου για την υπόθεση κοκαΐνης μέσα σε ακατέργαστα δέρματα: «Ανέλαβα την υπεράσπιση δύο εκ των συλληφθέντων»
Πρόκειται για συλληφθέντες που κατηγορούνται για εμπλοκή στην πολύκροτη υπόθεση με μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης που «έκρυβαν» σε ακατέργαστα δέρματα
Ο Σάκης Κεχαγιόγλου
Νάταλι Κάκκαβα για την διάρρηξη του σπιτιού της: «Μου πήραν όλα τα κοσμήματα, έσπασαν κάγκελα και παράθυρα»
«Όλα έγιναν μέσα σε 4 -5 λεπτά, σημαντικό είναι ότι είμαστε όλοι καλά, ωστόσο δεν υπάρχει επαρκής αστυνόμευση, μας έχουν αφήσει όλους έρμαια των ληστών» τονίζει η Νάταλι Κάκκαβα
Γρηγόρης Γκουντάρας - Ναταλί Κάκκαβα
7