Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Εξάρχεια: Ο Θεοδωρικάκος οφείλει μια εξήγηση

«Οι δυνάμεις της τάξης οφείλουν να προστατεύουν τους πολίτες. Όχι να δέρνουν», αναφέρει σε δήλωσή του σήμερα (23.07.2022) ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, ζητώντας εξηγήσεις για τα όσα έγιναν στα Εξάρχεια από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο.

«Χτες το βράδυ στα Εξάρχεια η αστυνομία επιτέθηκε δίχως αφορμή σε συγκέντρωση ενάντια στη δράση βιαστών στην περιοχή. Ο κ. Θεοδωρικάκος οφείλει μια εξήγηση για την απρόκλητη αστυνομική βία. Οι δυνάμεις της τάξης οφείλουν να προστατεύουν τους πολίτες. Όχι να δέρνουν εκείνες και εκείνους που αντιστέκονται στους βιαστές και απαιτούν ασφάλεια στην καθημερινότητά τους», αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Τα επεισόδια στα Εξάρχεια ξέσπασαν ύστερα από πορεία γυναικών μετά τις καταγγελίες για συμμορία που επιτίθεται σε γυναίκες στην περιοχή. 

Έγιναν 56 προσαγωγές, δυο εκ των οποίων μετατράπηκαν σε συλλήψεις, μετέδωσε η ΕΡΤ. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωστής Χατζηδάκης: 3,8 δισ. ευρώ δόθηκαν στους αγρότες μέσα στο 2025 – Ακατανόητη η εμμονή στην άρνηση διαλόγου
«Από τα 27 αιτήματα των μπλόκων έχουν ικανοποιηθεί ήδη τα 16 και τα άλλα τέσσερα είναι σε  φάση επεξεργασίας», τόνισε σε δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης 32
Παύλος Μαρινάκης: Το 2026 βρίσκει τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια χωρίς 309.000 αιώνιους φοιτητές
«Τα πράγματα αλλάζουν και οι μόνοι πρωταγωνιστές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, δηλαδή οι φοιτητές και οι καθηγητές, παίρνουν πίσω όσα αυτονόητα ζητούσαν για δεκαετίες»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης 10