Lifestyle

Διαζύγιο για τον Σιλβέστερ Σταλόνε μετά από 25 χρόνια γάμου

Ύστερα από 25 χρόνια γάμου, ο Σιλβέστερ Σταλόνε και Τζένιφερ Φλάβιν παίρνουν διαζύγιο, καθώς η τελευταία κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και κατηγορεί τον ηθοποιό πως έχει σπαταλήσει την οικογενειακή περιουσία.

Σύμφωνα με την dailymail., τα έγγραφα του διαζυγίου αναφέρουν πως «έχει εμπλακεί σε σκόπιμη διασπορά, εξάντληση ή/και σπατάλη συζυγικών περιουσιακών στοιχείων που είχε αρνητικό οικονομικό αντίκτυπο στη συζυγική περιουσία».

«Επιπλέον, θα πρέπει να δεσμεύεται από, να πωλεί, να μεταβιβάζει, να εκχωρεί, να επιβαρύνει ή να διασπά οποιαδήποτε περιουσιακά στοιχεία κατά τη διάρκεια της εκκρεμούς διαδικασίας».

Σημειώνεται, πως πριν από λίγο καιρό η Τζένιφερ Φλάβιν σταμάτησε να ακολουθεί τον γνωστό ηθοποιό στα social media, ενώ ο Σιλβέστερ Σταλόνε προχώρησε σε αφαίρεση τατουάζ που είχε το πρόσωπο της συζύγου του και στη θέση του έβαλε τον σκύλο του «Ρόκι».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Όπως ήρθαν τα καλά, κάποια στιγμή ξεκίνησαν να έρχονται και τα κακά, δεν τα προκάλεσα εγώ»
«Αυτά τα “celebrity” και “superstar”, εντάξει. Ωραίες είναι οι λέξεις αλλά θα ήταν πιο ωραίο να τις λέμε για τους παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες» τονίζει ο τραγουδιστής
Μιχάλης Χατζηγιάννης
Δανάη Μπάρκα και Νόνη Δούνια έβαλαν τα μαγιό τους και πόζαραν για το Instagram: «Κορίτσια στο νησί»
Όπως αποκάλυψαν τόσο η γνωστή παρουσιάστρια όσο και η βουλευτής της ΝΔ, μέσα από αναρτήσεις τους στα social media, οι δύο τους βρέθηκαν στο νησί των Σπετσών για λίγες μέρες ξεκούρασης
Δανάη Μπάρκα - Νόνη Δούνια