Ελλάδα

Τράπερ Trannos: Στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο ατύχημα

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη το βράδυ της Παρασκευής ο γνωστός τράπερ Trannos και μεταφέρθηκε άμεσα σε ιδιωτικό νοσοκομείο οπού και παραμένει για προληπτικούς λόγους.

Το γεγονός επιβεβαίωσε στα κοινωνικά δίκτυα, ο μάνατζερ του τράπερ Trannos. Μάλιστα, ενημέρωσε τους φαν του γνωστού τράπερ πως οι επόμενες εμφανίσεις του θα αναβληθούν μέχρι νεοτέρας εξαιτίας του τραυματισμού του από το τροχαίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Trap Industry”στο Instagram, το ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη χθες το βράδυ ο γνωστός τράπερ έγινε σε ερημική περιοχή στον Άγιο Στέφανο και δεν έχει σχέση με την καραμπόλα στην Βουλιαγμένη.

Το γεγονός ότι το τροχαίο του τράπερ δεν έχει σχέση με αυτό της Βουλιαγμένης, είχε επιβεβαιώσει από νωρίς το πρωί και ο μάνατζέρ του σε επικοινωνία με το newsit.gr.

Στο Instagram το Trap Industry έχει αναρτήσει και μια φωτογραφία σημειώνοντας πως πρόκειται για το εσωτερικό του αμαξιού του τράπερ μετά το τροχαίο.

trap trannos

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα για τον νεαρό τραγουδιστή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία. 

tranos

trannos

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τρεις υπόπτους «έδωσε» o σμήναρχος για την υπόθεση κατασκοπείας υπέρ της Κίνας – Οι απειλές και ο «Στίβεν Γουέιν»
Ο συνήγορός του επιβεβαίωσε ότι η προφυλάκιση αποτέλεσε προσωπικό αίτημα του ίδιου του σμηνάρχου, ο οποίος, όπως υποστήριξε, επιθυμεί να κριθεί από τη Δικαιοσύνη και να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί
Απολογία του 54χρονου σμηνάρχου που κατηγορείται για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας 8
Κύκλωμα λαθραίων τσιγάρων: Στη φυλακή δύο συλληφθέντες – Την Τετάρτη απολογούνται ο «Πούτιν» και ο «Πρόεδρος»
Το κύκλωμα, σύμφωνα με την κατηγορία, είχε δυνατότητα να παράγει σχεδόν 8 εκατομμύρια τσιγάρα τον μήνα, τα οποία μεταφέρονταν στο εξωτερικό, με κέρδη που ξεπερνούσαν τα 5 εκατομμύρια ευρώ μηνιαίως
Ο «θρόνος» με το πρόσωπο του Βλαντίμιρ Πούτιν