Χωρίς κατηγορία

Ηλεία: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεζό στην Αρχαία Ολυμπία – Σοκ για το νέο τροχαίο δυστύχημα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νέο τροχαίο δυστύχημα στην Ηλεία, με τη μαύρη λίστα των θυμάτων να ανεβαίνει διαρκώς τους τελευταίους μήνες στην περιοχή…

Ένας ηλικιωμένος άντρας έχασε τη ζωή του το βράδυ της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου, στο Πανόπουλο της Αρχαίας Ολυμπίας στην Ηλεία.

Ο 87χρονος άντρας περπατούσε επί της ΕΟ. Πατρών – Τριπόλεως (111) όταν στο 61ο χλμ παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 46χρονος.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 21:00 το βράδυ. Ο ηλικιωμένος κατέληξε από τα βαριά τραύματα που υπέστη, λίγες ώρες αργότερα, στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χωρίς κατηγορία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χωρίς κατηγορία: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Σε ένα χρόνο έτοιμη η νέα Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας για ογκολογικούς ασθενείς του Λαϊκού
«Σε ένα χρόνο από σήμερα, με την βοήθεια του Θεού, θα κάνουμε τα εγκαίνια και θα δώσουμε την αξιοπρέπεια που τους αξίζει στους ασθενείς μας που σήμερα ταλαιπωρούνται στην Σεβαστουπόλεως»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Μάριο Θεμιστοκλέους στην έναρξη εργασιών κατασκευής της νέας κλινικής για ογκολογικούς ασθενείς