Κόσμος

Βασίλισσα Ελισάβετ: Συνελήφθη άνδρας που άγγιξε το φέρετρο της

Πλήθος κόσμου συνεχίζει να συρρέει έξω από την Αίθουσα του Γουέστμινστερ για να αποτίσει φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ της Μεγάλης Βρετανίας. Ωστόσο, κατά την πολύωρη αναμονή δεν λείπουν τα απρόοπτα. Το βράδυ της Παρασκευής ένας άνδρας συνελήφθη γιατί άγγιξε το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας έφτασε μέχρι το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ και θέλησε να το αγγίξει με αποτέλεσμα άνδρες της ασφάλειας που βρίσκονταν στο σημείο να τον πετάξουν στο πάτωμα και να τον ακινητοποιήσουν. 

Το επεισόδιο, που καταγράφηκε από τις κάμερες, έγινε περίπου στις 10 το βράδυ μπροστά σε δεκάδες άτομα που περίμεναν μέσα στην Αίθουσα του Γουέστμινστερ.

Ο άνδρας βγήκε από τη γραμμή, ανέβηκε τα σκαλιά και άγγιξε το φέρετρο πριν οι άνδρες της ασφάλειας τον ακινητοποιήσουν. Στη συνέχεια και όπως φαίνεται στο βίντεο αστυνομικοί τον βγάζουν «σηκωτό» έξω από την αίθουσα. 

https://www.youtube.com/watch?v=Q6dsPsEBUow

«Η Διοίκηση Κοινοβουλευτικής και Διπλωματικής Προστασίας συνέλαβε έναν άνδρα στην αίθουσα του Γουέστμινστερ μετά από αναταραχή», ανέφερε η Σκότλαντ Γιαρντ.

Σημειώνεται πως η παρουσία της αστυνομίας έχει αυξηθεί σε όλο το Λονδίνο, ενώ για την ενίσχυση της ασφάλειας της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ έχουν δαπανηθεί περίπου 7,5 εκατομμύρια ευρώ.

Νωρίτερα, την Παρασκευή ένας άνδρας κατηγορήθηκε ότι επιτέθηκε σε δύο γυναίκες που περίμεναν στην ουρά για να αποχαιρετήσουν την βασίλισσα Ελισάβετ. Ο άνδρας πλησίασε διαδοχικά τις δυο γυναίκες και εκμεταλλευόμενος τον συνωστισμό άρχισε να τις παρενοχλεί. Η αστυνομία τον συνέλαβε χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χαμάς: Ο Νετανιάχου συνεχίζει να λέει μία «σειρά από ψέματα προσπαθώντας να αποκρύψει την αλήθεια»
Ο Νετανιάχου, από την πλευρά του είχε δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να καταλάβει τη Γάζα, αλλά να «την απελευθερώσει από τη Χαμάς», κατηγορώντας τους επικριτές του για «παγκόσμια εκστρατεία ψεμάτων»
Μαχητές της Χαμάς
«Το Ισραήλ να ανακαλέσει την απόφαση για τη Γάζα» - Κοινή δήλωση Ελλάδας και άλλων 4 χωρών
Με κοινή τους δήλωση οι Μόνιμοι Αντιπρόσωποι των 5 χωρών καταδίκασαν την απόφαση του Ισραήλ να επεκτείνει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γάζα - «Ανθρωπιστική καταστροφή αδιανόητου μεγέθους»
Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ 10
Συνάντηση Τραμπ – Πούτιν στην Αλάσκα: Οι Ευρωπαίοι ηγέτες προειδοποιούν ότι δεν θα δεχτούν μια «δεύτερη Γιάλτα»
Βερολίνο, Παρίσι και Λονδίνο παρουσιάζουν το δικό τους σχέδιο ειρήνης και ξεκαθαρίζουν ότι το Κίεβο πρέπει να βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων – Ο Ζελένσκι απορρίπτει κάθε εδαφική παραχώρηση
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και ο Εμανουέλ Μακρόν 6