Κόσμος

Φορτηγό που μετέφερε ερωτικά βοηθήματα ανατράπηκε σε τεράστιο αυτοκινητόδρομο

Μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα προκλήθηκαν σε κεντρικό δρόμο της Οκλαχόμα των ΗΠΑ, από ένα τροχαίο ατύχημα που είχε φορτηγό που βγήκε εκτός πορείας και απλώθηκε το εμπόρευμα του στον δρόμο. Το εμπόρευμα αυτό μάλιστα ήταν… ερωτικά βοηθήματα.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό KWTV, το φορτηγό που μετέφερε ερωτικά βοηθήματα και λιπαντικά, ανατράπηκε στο οδόστρωμα στις 14 Σεπτεμβρίου προκαλώντας ατύχημα και χάος στον δρόμο. Ο ρεπόρτερ μάλιστα απέφευγε να αναφέρει «on air» τι ακριβώς προϊόντα αντίκρισε.

Συγκεκριμένα, το φορτηγό εξετράπη της πορείας του, γύρισε ανάποδα και όλα τα κουτιά, που ήταν γεμάτα με ερωτικά βοηθήματα, σκορπίστηκαν στην άσφαλτο.

Κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, παρόλα αυτά το βίντεο από τον τηλεοπτικό σταθμό κάνει τον γύρο του κόσμου.

https://www.youtube.com/watch?v=0r5VUQPxqXU

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τα «μαζεύει» ο Ράμα για τους Έλληνες «κληρονόμους του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη» – Μιλούσε λέει, «φιλικά και χιουμοριστικά»
«Είναι απίστευτο ότι μια φράση που ειπώθηκε για πλάκα μπορεί να βγει εντελώς από το πλαίσιο και να μετατραπεί σε δημόσια διαμάχη που τροφοδοτείται από εθνικιστικό πάθος» γράφει σε ανάρτησή του
Έντι Ράμα
NYT: Ο επικεφαλής της CIA συζήτησε με την πρόεδρο της Βενεζουέλας με στόχο μια «βελτιωμένη λειτουργική σχέση» με τις ΗΠΑ
Συζήτησαν για την ανάγκη να διασφαλιστεί ότι η Βενεζουέλα δεν θα είναι πλέον «ασφαλές καταφύγιο για αντιπάλους των ΗΠΑ, ειδικα για διακινητές ναρκωτικών» λένε οι New York Times
Ο διευθυντής της CIA Τζον Ράτκλιφ
Ανανεώθηκε πριν 30 λεπτά