Ελλάδα

Καιρός – Meteo: Νέα άνοδος της θερμοκρασίας – Θα φτάσει τους 36 βαθμούς

Καλοκαίρι θα θυμίζει το Σάββατο καθώς σύμφωνα με το Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών η θερμοκρασία θα φτάσει ακόμη και τους 36 βαθμούς.

Συγκεκριμένα το Σάββατο αναμένεται αίθριος γενικά καιρός, με παροδικές νεφώσεις σε μεγάλο μέρος της χώρας και πιθανώς τοπικές βροχές σε τμήματα του Βορείου Ιονίου και της Ηπείρου. Από τις βραδινές ώρες βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται σε τμήματα του Ιονίου, της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς, της Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και πιθανώς τοπικά της Θεσσαλίας και της Δυτικής Μακεδονίας.

Τα φαινόμενα στα δυτικά-βορειοδυτικά είναι πιθανό να είναι ισχυρά και να συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις. Προς τις πρωινές ώρες της Κυριακής τα φαινόμενα είναι πιθανό να επεκταθούν ανατολικά και στα υπόλοιπα τμήματα της Μακεδονίας και τοπικά στην Θράκη και στο Βόρειο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 30-31 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 31-33 βαθμούς, στην Ήπειρο από 10 έως 33-35 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 10 έως 35-36, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 35-36 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 29-31, ενώ στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 17 έως 35-36 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5-6 Μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5-6 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός με παροδικές αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30-31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Τις νυχτερινές ώρες προς τις πρωινές ώρες της Κυριακής είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30-31 βαθμούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
8 οι συλλήψεις για το οπαδικό επεισόδιο με νεκρό έναν 20χρονο στη Χαλκίδα - Άτομο πήγε στο σημείο μετά το περιστατικό και αλλοίωσε στοιχεία
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για συμπλοκή, ανθρωποκτονία με δόλο, επικίνδυνη σωματική βλάβη, υπόθαλψη και παραβάσεις της νομοθεσίας για τον αθλητισμό
Αιματηρό επεισόδιο οπαδικής βίας στη Χαλκίδα
Καιρός αύριο: Τοπικές βροχές και καταιγίδες – Η θερμοκρασία «πέφτει», οι άνεμοι δυναμώνουν
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 και μόνο στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα είναι μεταβλητοί ασθενείς
Βροχή στην Αθήνα
Ηχητικό ντοκουμέντο με τους 6 μοιραίους πυροβολισμούς της διπλής δολοφονίας στο κάμπινγκ στη Φοινικούντα
Μέσα σε μόλις 11 δευτερόλεπτα, ο δράστης εκτέλεσε τον ιδιοκτήτη μέσα στο γραφείο του, έτρεξε πίσω από τον επιστάτη και τον πυροβόλησε πισώπλατα και στη συνέχεια έριξε άλλη μια σφαίρα στο κενό
Φοινικούντα: Ηχητικό ντοκουμέντο με τους 6 μοιραίους πυροβολισμούς της διπλής δολοφονίας στο κάμπινγκ
«Εγώ τον βρήκα νεκρό, τελειωμένο μέσα στο αμάξι» λέει η σύζυγος του 39χρονου που σκοτώθηκε στο μακελειό στα Βορίζια
Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή της συζύγου του 39χρονου Φανούρη Καργάκη, που σκοτώθηκε στην ανταλλαγή πυρών - «Δεν έχω πει στα παιδιά ότι δολοφονήθηκε ο πατέρας τους, του έστησαν καρτέρι» τόνιζει
Ο Φανούρης Καργάκης που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς στα Βορίζια