Πολιτική

Άρση ασυλίας του Νίκου Παππά εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

Την άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού, Νίκου Παππά, εισηγείται κατά πλειοψηφία η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, μετά το αίτημα εισαγγελέα να διερευνηθεί το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση στην Προανακριτική Επιτροπή που εξέτασε την υπόθεση των παρεμβάσεων του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας που επεξεργάστηκε τα πρακτικά και το υλικό των εργασιών της Προανακριτικής Επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, όπου υπήρχαν μεταξύ άλλων και τα υπομνήματα που είχε στείλει ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής και αποστάλθηκαν από την Βουλή, διαπίστωσε αναντιστοιχίες που χρήζουν περεταίρω διερεύνηση και ζητά την άρση της ασυλίας του Νίκου Παππά. 

Υπέρ της άρσης της ασυλίας ψήφισε η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και η Ελληνική Λύση, ενώ καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25.

Το θέμα θα συζητηθεί στην Ολομέλεια και εκεί θα γίνει η ψηφοφορία για άρση ή όχι της ασυλίας του Νίκου Παππά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης για τις παράνομες συνταγογραφήσεις: Καμία τέτοια παράνομη συμπεριφορά δεν έχει θέση στο ΕΣΥ
«Έχουμε δώσει και δίνουμε διαρκώς οδηγίες στους ιατρούς του ΕΣΥ να προσέχουν την μυστικότητα των κωδικών τους, για το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης»
Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης 1
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δύο αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας έριξαν σήμερα 8,5 τόνους τροφίμων στη Γάζα – Δείτε βίντεο
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την άμεση διακοπή των εχθροπραξιών, την απελευθέρωση των ομήρων και την ανεμπόδιστη ροή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα»
Τα αεροπλάνα που πέταξαν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
44
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Μαχμούντ Αμπάς – Ανησυχία για τη Γάζα και στήριξη στην Παλαιστινιακή Αρχή από την Ελλάδα
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς – Στο επίκεντρο οι εξελίξεις σε Γάζα και Δυτική Όχθη
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς 2