Ελλάδα

Κλειστή η λεωφόρος Αμαλίας λόγω συγκέντρωσης της ΠΟΕΔΗΝ

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Αμαλίας, καθώς η λεωφόρος έκλεισε λόγω συγκέντρωσης της ΠΟΕΔΗΝ.

Συγκεκριμένα, σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Αμαλίας έχει προχωρήσει η ΕΛΑΣ λόγω της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν το μεσημέρι της Πέμπτης έξω από την Βουλή, μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).

Η ΠΟΕΔΗΝ διαμαρτύρεται για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση απέναντι στο νομοσχέδιο για την υγεία, το οποίο έχει εισαχθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια. Αναφέρει, δε, πως «το Νομοσχέδιο δίνει τη δυνατότητα σε γιατρούς του ΕΣΥ να εργάζονται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις υγείας και ιδιώτες γιατρούς να εργάζονται με μερική απασχόληση στα Νοσοκομεία. Οι ρυθμίσεις αυτές θα αυξήσουν περαιτέρω την ιδιωτική δαπάνη υγείας και την προκλητή ζήτηση υπηρεσιών. Οι εν λόγω ρυθμίσεις είναι συνέχεια της θεσμοθέτησης των Απογευματινών χειρουργείων στα Νοσοκομεία επί πληρωμή των ασθενών».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κατερίνη: Χειροπέδες σε εφοριακό για υπόθεση χρηματισμού – Ζήτησε «φακελάκι» για να ακυρώσει έλεγχο
Στα χέρια της Αστυνομίας εφοριακός που κατηγορείται ότι ζήτησε και παρέλαβε προσημειωμένο χρηματικό ποσό 1.000 ευρώ από επαγγελματία για να ματαιώσει φορολογικό έλεγχο
Περιπολικό 1
Η Μαρία Καρυστιανού αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για συμμετοχή σε νέο κόμμα: «Ανήκω στο 25% που θέλει κάτι άφθαρτο»
Η Μαρία Καρυστιανού είπε ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω... «Εγώ έχω υποσχεθεί ότι ο αγώνας μου θα πάει μέχρι τέλους. Αυτό ορκίστηκα στο μνήμα της κόρης μου»
Η Μαρία Καρυστιανού
138