Ελλάδα

Κιβωτός του Κόσμου: «Ανάγκασαν τον άνεργο εγγονό μου να τους πληρώσει επιπλέον χρήματα»

Πληθαίνουν οι καταγγελίες σχετικά με την Κιβωτό του Κόσμου και την στάση που είχαν ορισμένα από τα στελέχη της.

Μια γιαγιά από την Καλαμάτα μιλάει στην εκπομπή Tlive για όσα βίωσε ο εγγονός της και η ίδια από την Κιβωτό του Κόσμου παίρνοντας μια μεγάλη απογοήτευση.

Η ηλικιωμένη μαζί με τον εγγονό της έχουν ένα σπίτι με το 30% να ανήκει στην Κιβωτό του Κόσμου που είναι συνιδιοκτήτης. Και οι τρεις αποφάσισαν να πουλήσουν το συγκεκριμένο ακίνητο με την Κιβωτό να τονίζει ότι από το ακίνητο θα πρέπει να πάρουν συνολικά 200.000 ευρώ. 

Η γιαγιά με τον εγγονό (ο οποίος είχε μεγάλη οικονομική ανάγκη) βρήκαν έναν αγοραστή που τους έδινε 175.000 με 180.000 ευρώ με την Κιβωτό να επιμένει στις 200.000. Η Οργάνωση μάλιστα τους διαμήνυσε ότι αν θέλετε να το πουλήσετε 175.000 ευρώ μπορείτε, όμως σε εμάς θα δώσετε μερίδιο που να αντιστοιχεί σε πώληση 200.000 ευρώ. «Ανάγκασαν τον άνεργο εγγονό μου να τους πληρώσει επιπλέον χρήματα», αναφέρει η ηλικιωμένη.

Το ποσό που ζήτησε παραπάνω η Κιβωτός είναι 6.000 ευρώ σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η γιαγιά από την Καλαμάτα την ώρα που όπως αναφέρει η Οργάνωση έχει τόσα ακίνητα στην κατοχή της. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τέμπη: Βρέθηκε βίντεο που δεν συμπεριλήφθηκε στη δικογραφία, σε σπίτι δικαστικού πραγματογνώμονα
Η οικογένεια Τηλκερίδη έστειλε εξώδικο στην εταιρεία που χειρίζεται τις κάμερες και ζήτησε να της παραδοθεί το σύνολο του βιντεοληπτικού υλικού και να κοινοποιήσει όλες τις λεπτομέρειες της διακίνησής του, εντός 48 ωρών
Τέμπη
6
Κεφαλονιά: Καταγγελία για τον 66χρονο που επικοινώνησε τελευταίος με τη Μυρτώ – «Βρέθηκα με υπέρογκα χρέη εξαιτίας του»
«Έχω υποστεί τεράστια οικονομική ζημιά, φέρομαι να ευθύνομαι για τα χρέη τους σε εφορία και ασφαλιστικούς οργανισμούς», είπε ο καταγγέλλων για τον 66χρονο
Ο 66χρονος από την Πρέβεζα που συνομιλούσε και έστειλε χρήματα στην Μυρτώ
Δελφοί – Σπυρίδων Ζαβιτσάνος: Νομοτελειακή η αλλαγή στην τηλεόραση, είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε
«Η τηλεόραση είναι μία υπερδύναμη που τη φανταζόταν ο άνθρωπος κάποτε και την έχει κατακτήσει με την τεχνολογία», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΔΣ της Alter Ego Media
Σπυρίδων Ζαβιτσάνος