Κόσμος

Αλβανία: Συνελήφθη για εμπόριο ναρκωτικών η διευθύντρια της υπηρεσίας πληροφοριών

Για εμπόριο ναρκωτικών συνελήφθη στην Κορυτσά η Ερίσα Φέρο διευθύντρια στον τομέα πληροφορικής στην αλβανική υπηρεσία πληροφόρησης.

Η σύλληψη της Ερίσα Φέρο έγινε από την εισαγγελία του Πόγραδετς σε συνεργασία με την αστυνομική διεύθυνση Κορυτσάς και κατασχέθηκαν 58 κιλά ναρκωτικά τα οποία προέρχονταν από την περιοχή της Σκόδρας όπως αναφέρει το himara.gr.

«Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν, προκύπτει ότι οι τρεις πολίτες είχαν πραγματοποιήσει τη μεταφορά ναρκωτικών ουσιών από την πόλη των Τιράνων με κατεύθυνση την περιοχή Qafë Thanë στα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία», ενημέρωσε σήμερα η αστυνομία της Κορυτσάς.

Η επιχείρηση έγινε στην περιοχή Qafë-Thanë με την Ερίσα Φέρο να οδηγεί ένα αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκαν 58 κιλά κάνναβης. Μαζί της στο αυτοκίνητο ήταν και ο Λάικ Μπάσα, γιος επιχειρηματία από τη Φούσα Κρούγια και ένας 17χρονος με τα αρχικά M.K.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erisa Fero (@erisa_fero)

Την ίδια ώρα αναζητούνται δύο άνδρες ένας 30χρονος και ένας 28χρονος, κάτοικοι του χωριού Πισκουπάτ που διέφυγαν όταν έγινε η επέμβαση της αστυνομίας.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erisa Fero (@erisa_fero)

Όπως αναφέρουν οι αλβανικές αρχές στόχος ήταν η ανταλλαγή ναρκωτικών στην περιοχή Qafë-Thanë όπου θεωρήθηκε ότι ήταν περιοχή εκτός της προσοχής της αστυνομίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Χαμάς δημοσίευσε νέο βίντεο με Ισραηλινό όμηρο: Γεμάτος αίματα εκλιπαρεί να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι κρατούμενοι
Στο βίντεο των 4 λεπτών, απεικονίζεται ο 36χρονος όμηρος Μαξίμ Χερκίν να είναι ξαπλωμένος και να αναφέρει πως τραυματίστηκε μετά από ισραηλινό βομβαρδισμό
Maxim Herkin 1
Ερντογάν για Κυπριακό: Οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν μεταξύ δυο κρατών και όχι κοινοτήτων
«Αν δεν υπάρξει μια δίκαιη, μόνιμη, βιώσιμη και ρεαλιστική λύση στο νησί, δεν είναι δυνατόν να δεχτούμε εμείς την "Ελληνοκυπριακή Διοίκηση της Νότιας Κύπρου"» - Η αντίδραση της Λευκωσίας
Ο Ταγίπ Ερντογάν 1
Βατικανό: Ο σκληρός αγώνας για την επιβίωση της Ρώμης και η LGBTQ+ κοινότητα που θα επηρεάσει στην εκλογή του νέου Πάπα
Αμφισβητούν την διακυβέρνηση του Πάπα Φραγκίσκου οι καρδινάλιοι - Στόχος των μελών του Κονκλαβίου να γίνει ξανά η Ρώμη το επίκεντρο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας
Καρδινάλιοι