Ελλάδα

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Οι επιχειρηματίες που έδωσαν το παρών

Σημαντική ήταν η ελληνική παρουσία στη Μητρόπολη Αθηνών για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου καθώς έδωσαν το παρών αρκετοί επιχειρηματίες.

Στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου παρευρέθηκε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη που μάλιστα είχε και θερμό εναγκαλισμό με τον γιο του τέως ενώ στην εκκλησία βρέθηκαν μέλη της οικογένειας Λαιμού.

marianna vardinogianni marianna vardinogianni marianna vardinogianni marianna vardinogianni

Το παρών έδωσαν επίσης ο επιχειρηματίας Νικόλας Τσάκος με τη σύζυγό του σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη, ο εφοπλιστής Μιχάλης Χανδρής, ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβελος, ο γνωστός χρυσοχόος Καίσαρης και η Ευγενία Μανωλίδου.

kapralos
Ο Σπύρος Καπράλος

Στεφάνια έστειλαν Φωτεινή Λιβανού και ο Πέτρος Λίβανος, οι οικογένειες Παππά και Προκοπίου από τον χώρο του εφοπλισμού, καθώς και οι Ανδρέας και Αλεξάνδρα Πεταλά και οι Κωνσταντίνος και Τίτι Πεταλά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δροσίζει ο καιρός από την Τετάρτη: Ενισχύονται τα μελτέμια στο Αιγαίο, έως 8 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι
Κορυφώνεται το «δροσερό φαινόμενο» την Πέμπτη - Έντονες οι καταιγίδες στη βόρεια Ελλάδα το επόμενο 24ωρο - Η πρόγνωση καιρού του Θοδωρή Κολυδά και του Γιώργου Τσατραφύλλια
Κύματα
Σε κλίμα συγκίνησης η κηδεία της Αθηνάς Παπαχρήστου: Ήχησε η σειρήνα του ασθενοφόρου που είχε δωρίσει στο ΕΚΑΒ Μεσολογγίου
Η 87χρονη το μόνο που είχε ζητήσει ως αντάλλαγμα είναι κάθε φορά που το ασθενοφόρο περνά κάτω από το σπίτι της, τότε να ανάβουν την σειρήνα - Έστειλε στεφάνι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ασθενοφόρο
9