Ελλάδα

Καιρός: Απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο – Κανονικά τα δρομολόγια πλοίων από Πειραιά

Κανονικά διεξάγονται σήμερα (19.1.2023) τα δρομολόγια των πλοίων από τον Πειραιά, ενώ σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από Λαύριο και Ραφήνα.

Σημειώνεται πως την Τετάρτη εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που επικρατούσαν σε όλη την Ελλάδα, υπήρχε απαγορευτικό απόπλου τόσο από Ραφήνα και Λαύριο όσο και από Πειραιά. 

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ έχουν προγραμματιστεί και έκτακτα δρομολόγια πλοίων για να μεταφέρουν επιβάτες και εμπορεύματα.

Ωστόσο, όσοι αποφασίσουν τα ταξιδέψουν σήμερα να γνωρίζουν ότι τα μποφόρ που επικρατούν θα προκαλέσουν μικρή θαλασσοταραχή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η φρεγάτα «Έλλη» με το anti-drone σύστημα «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» στην Κύπρο
Η μετάβαση της «ΕΛΛΗ» στην Κύπρο για να αντικαταστήσει την «ΨΑΡΑ» εντάσσεται στη συνολικότερη απόφαση Αθήνας και Λευκωσίας να διατηρηθεί σταθερό και αξιόπιστο αποτύπωμα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στη Μεγαλόνησο
Η φρεγάτα ΕΛΛΗ
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη δίκη των Τεμπών: «Αυτοί που σκότωσαν τα παιδιά, θα έπρεπε να είναι με σκυμμένο το κεφάλι»
«Συγκρούεται ο κόσμος των τεράτων και ο κόσμος των ανθρώπων, θα νικήσουν οι άνθρωποι. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θα νικήσει η δικαιοσύνη», είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Ζωή Κωνσταντοπούλου