Πολιτική

Άννα Καραμανλή: Σεξιστική η επίθεση από τον Γιώργο Βαρεμένο, σοκαρίστηκα

«Δεν είναι αυτές συμπεριφορές, να επιτίθεσαι σε μία γυναίκα με τέτοιο τρόπο» τόνισε η Άννα Καραμανλή, λίγη ώρα μετά τον καυγά που είχε με τον Γιώργο Βαρεμένο κατά την κοινή τους παρουσία στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ.

Όλα έγιναν στον “αέρα” του ΣΚΑΪ όταν η Άννα Καραμανλή κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως την ημέρα που ανακοινώθηκε ο θάνατος του υποσμηναγού Μιχαήλ Μάριου Τουρούτσικα, μετά την πτώση του Phantom στην Ανδραβίδα, πήρε σε συναυλία, συνοδευόμενος από τη γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγγου και την εκπρόσωπο του κόμματος, Πόπη Τσαπανίδου. Αυτό εξόργισε τον Γιώργο Βαρεμένο, που της πήρε τη φωτογραφία μέσα από τα χέρια.

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό, στον ΑΝΤ1, λίγη ώρα μετά το περιστατικό, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε πως τη σόκαρε τη αντίδραση του συναδέλφου της από τον ΣΥΡΙΖΑ και έκανε λόγο για σεξιστική επίθεση.

«Ήταν μία επίθεση από τον κ. Βαρεμένο, είναι μία κίνηση απρέπειας σε μία γυναίκα βουλευτή, σε μία συνάδελφο.

Εγώ διατύπωσα την άποψή μου πάνω σε ένα θέμα, άσκησα μία πολιτική κριτική και είπα ότι ορθά κράτησαν ενός λεπτού σιγή στο Περιστέρι, όμως προχθές ενώ ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού ο κ. Τσίπρας συνοδευόμενος από δύο κυρίες, την κα Τσαπανίδου και την κα Σβίγγου είχαν τη διάθεση να πάνε στο θέατρο και να παρακολουθήσουν μία παράσταση.

Προφανώς και θεωρώ ότι ήταν μία σεξιστική επίθεση. Μου αρπάζει το χαρτί μέσα από τα χέρια, το διπλώνει και μετά μου το πέταξε πάνω μου… Σοκαρίστηκα γιατί δεν περίμενα από τον κ. Βαρεμένο μία τέτοια συμπεριφορά.

Και μετά από παρέμβαση των παρουσιαστών, αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη. Δεν μιλήσαμε κατ’ ιδίαν γιατί κράτησα την ψυχραιμία μου αλλά δεν σας κρύβω ότι ταράχτηκα», είπε η Άννα Καραμανλή.

Δείτε το περιστατικό στον αέρα του ΣΚΑΪ

 

«Δεν είναι αυτές συμπεριφορές να επιτίθεσαι σε μία γυναίκα με τέτοιο τρόπο. Σύρθηκε να ζητήσει συγγνώμη, την έκανα δεκτή αλλά πραγματικά σας μιλώ, ταράχτηκα», πρόσθεσε.

 

«Ο κ. Τσίπρας δεν θα καταδικάσει το γεγονός. Μέχρι στιγμής ό,τι έχει γίνει, δεν έχει καταδικάσει ποτέ τίποτα» κατέληξε η Άννα Καραμανλή στον ΑΝΤ1.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ψηφίστηκε με 159 «Ναι», ανάμεσά τους και εκείνο του Νίκου Δένδια, η τροπολογία για τον Άγνωστο Στρατιώτη
Την τροπολογία για τον Άγνωστο Στρατιώτη ψήφισε και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ο οποίος έφτασε στη Βουλή λίγο πριν την ψηφοφορία
Ο Νίκος Δένδιας στην αίθουσα της Ολομέλειας
Ανανεώθηκε πριν 5 λεπτά
5
Διαχρονικό το πρόβλημα της λειτουργίας του ΟΠΕΚΕΠΕ» λένε πηγές της ΝΔ για την κατάθεση του προέδρου της ΕΕΑΣ
Σύμφωνα με τις πηγές της ΝΔ, «ο Παύλος Σατόλιας ανέδειξε με την κατάθεση του, τη διαχρονικότητα του προβλήματος του ΟΠΕΚΕΠΕ και τον ρόλο του τεχνικού συμβούλου καθώς και των Κέντρων Υποδοχής Δηλώσεων»
Τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ