Πολιτική

Πόπη Τσαπανίδου: Η χιουμοριστική απάντηση στο Luben TV για το «έλα με φόρα»

Δυναμικά στην προεκλογική περίοδο μπαίνει η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου έχοντας βρει το δικό της σύνθημα για τον Αλέξη Τσίπρα.

Η Πόπη Τσαπανίδου βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου και άνοιξε την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Ιβανώφειο γήπεδο και μάλιστα τον κάλεσε από το μικρόφωνο με την έκφραση «πρόεδρε έλα… έλα με φόρα»!

Το σατιρικό διαδικτυακό κανάλι Luben TV εμπνευσμένο από το σύνθημα της Πόπης Τσαπανίδου δημιούργησε ένα χιουμοριστικό βίντεο με πρωταγωνίστρια την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πρόεδρε έλα με φόρα» : Η Πόπη Τσαπανίδου κριντζάρει το σύμπαν προλογίζοντας τον Τσίπρα έγραψε στο instagram το Luben TV με την Πόπη Τσαπανίδου να απαντά κάτω από την ανάρτηση: «Έλα Luben.tv Πάμε με φόρα».

sxolio

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Alco: Νίκος Δένδιας και Κυριάκος Πιερρακάκης οι πιο επιτυχημένοι Υπουργοί της Κυβέρνησης
Στο ερώτημα «ποιον εμπιστεύεστε για Πρωθυπουργό», ο Κυριάκος Μητσοτάκης (28%) διατηρεί μεγάλο προβάδισμα από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, ωστόσο με μεγάλη διαφορά προηγείται ο... κανένας (35%)
Ο Νίκος Δένδιας και ο Κυριάκος Πιερρακάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν καταγράφουμε απλώς το πρόβλημα της στέγασης, το αντιμετωπίζουμε με στοχευμένα μέτρα
«Η Κυβέρνηση αναπτύσσει συνολικά 40 δράσεις συνολικού προϋπολογισμού άνω των 6,5 δισ. ευρώ για τη στεγαστική κρίση», σημειώνει ο Πρωθυπουργός σε άρθρο του στο ηλεκτρονικό Onside της ΟΝΝΕΔ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 1
Σωκράτης Φάμελλος για τη μήνυση από την Ομάδα Αλήθειας: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί νοικοκύρης»
«Η μήνυση εναντίον μου, που προανήγγειλε η Ομάδας Αλήθειας, ο μηχανισμός προπαγάνδας του κ. Μητσοτάκη, αποτελεί ευθεία επίθεση κατά της Δημοκρατίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1
Αυτό είναι το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης των υπηρεσιών του Δημοσίου – Θα πραγματοποιείται 2 φορές τον χρόνο
Η αξιολόγηση θα γίνεται την περίοδο Απριλίου - Μαΐου και την περίοδο Οκτωβρίου - Νοεμβρίου και θα αφορά υπηρεσίες του κεντρικού κράτου, ψηφιακές υπηρεσίες και υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης υπηρεσιών του Δημοσίου 12