Lifestyle

Έρχεται… Black Sabbath μπαλέτο από το Birmingham Royal Ballet – Ποια τραγούδια θα έχει η παράσταση

Mία νέα παραγωγή του Βασιλικού Μπαλέτου του Μπέρμιγχαμ με τίτλο «Black Sabbath -The Ballet» ανακοίνωσε ο Κάρλος Ακόστα, διευθυντής του Βασιλικού Μπαλέτου.

H παράσταση που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση, χαρακτηρίζεται ως «η πρώτη παγκόσμια heavy metal χορευτική εμπειρία», θα είναι σε τρεις πράξεις και θα περιλαμβάνει οκτώ κομμάτια των Black Sabbath, μεταξύ των οποίων τα «Paranoid, War Pigs, Orchid και Sabbath Bloody Sabbath» σε νέες ενορχηστρώσεις από τη Royal Ballet Sinfonia, αλλά και νέες συνθέσεις εμπνευσμένες από τα τραγούδια του θρυλικού συγκροτήματος.

«Οι Black Sabbath είναι ίσως το μεγαλύτερο εξαγώγιμο προϊόν του Μπέρμιγχαμ, η πιο διάσημη πολιτιστική οντότητα που αναδύθηκε ποτέ από την πόλη, οπότε ήταν φυσικό να μου φανεί ελκυστική η ιδέα μιας συνεργασίας μεταξύ αυτών που οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι ό,τι πιο απίθανο να συμβεί», ανάφερε ο Βρετανός σταρ του μπαλέτου Κάρλος Ακόστα.

Στόχος του όταν ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα το 2020 ήταν να προσελκύσει περισσότερους θεατές στις παραστάσεις με σύγχρονη θεματολογία. 

Ο συνιδρυτής και κιθαρίστας του συγκροτήματος Τόνι Αϊόμι δήλωσε ότι «ποτέ δεν φανταζόμουν ότι μπορεί να ταιριάξουν οι Black Sabbath με το μπαλέτο, αλλά ακούγεται ωραίο! Ανυπομονώ να δω πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό».

Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα στο Birmingham Hippodrome στις 23 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τον Guardian.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μέγκαν Μαρκλ: Η σπάνια ανάρτηση με τον πρίγκιπα Άρτσι για τα γενέθλιά του – «Ο γιος μας, ο ήλιος μας»
Ο Άρτσι είναι το μεγαλύτερο παιδί του Χάρι και της Μέγκαν και είναι ο έκτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου. Γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 2019 στο ιδιωτικό νοσοκομείο Πόρτλαντ του Λονδίνου
Η Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Άρτσι και ο πρίγκιπας Χάρι
Νίκος Ορφανός για την αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο: «Αυτά τα έβλεπα σε ταινίες»
Το κρανιοφαρυγγίωμα είναι ένας σπάνιος, μη καρκινικός όγκος του εγκεφάλου που αν και είναι καλοήθης, μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα επειδή πιέζει σημαντικές περιοχές του εγκεφάλου
Ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός
Νεκτάριος Σφυράκης: «Ο Χρήστος Μάστορας στη συναυλία ουσιαστικά είπε “ψηφίστε Έντι Ράμα”»
«Καλά έκανε και ζήτησε συγγνώμη, αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει», σχολίασε ο γνωστός τραγουδιστής για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με την συναυλία του Χρήστου Μάστορα στην Αλβανία
Νικόλαος Σφυράκης