Πολιτική

Σεισμός στην Τουρκία: Το «ευχαριστώ» του Ιμπραήμ Καλίν στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Αν κάποιος πριν από λίγα 24ωρα πριν έβλεπε ένα ευχαριστήριο μήνυμα από τον εκπρόσωπο της τουρκικής προεδρίας, Ιμπραήμ Καλίν στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, θα πίστευε ότι πρόκειται για φάρσα. Όμως, η τραγωδία των σεισμών στην Τουρκία και η άμεση απόκριση της Ελλάδας για βοήθεια άλλαξε τα πάντα, έστω και προσωρινά. 

Μια ημέρα μετά τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ένα tweet στα τουρκικά για να εκφράσει την συμπαράστασή του στους Τούρκους. Σε αυτό το tweet μπήκε σήμερα ο Ιμπραήμ Καλίν και έγραψε: 

«Κύριε πρωθυπουργέ, σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας».

Δείτε το tweet

Δείτε και το tweet του Καλίν

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης: Άστοχη επικοινωνιακά η διαχείριση του κλεισίματος των ΕΛΤΑ από την διοίκηση – Δεν υπάρχει διάθεση υπαναχώρησης  
«Η κυβέρνηση επί της ουσίας της απόφασης να κλείσουν κάποια καταστήματα και να μην μπαίνει μέσα εκατομμύρια μια εταιρεία που είναι στο Υπερταμείο δεν είναι αντίθετη»
Υποκατάστημα των ΕΛΤΑ
Το μεγάλο πάρτι της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και το συρτάκι - «Δεν θα απογοητεύσω τις ΗΠΑ και την Ελλάδα»
Την Τρίτη αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα - «Ως πρέσβης ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους Έλληνες συμμάχους μας για την προώθηση της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο»
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 15
Πολιτική «θύελλα» για το λουκέτο στα ΕΛΤΑ: «Γκρίνια» στο Μαξίμου και «γαλάζιες» ενστάσεις
Τα «πυρά» κατευθύνθηκαν και προς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος εξανέστη - «Δεν είχε εξηγηθεί στην κοινωνία η οξύτητα του προβλήματος που αντιμετωπίζουν τα ΕΛΤΑ»
Ελληνικά Ταχυδρομεία 72