Πολιτική

Δόμνα Μιχαηλίδου για την τραγωδία στα Τέμπη: Τα βράδια όλων μας είναι πολύ δύσκολα

Όλα όσα εξομολογήθηκε η Δόμνα Μιχαηλίδου στην Ελένη Μενεγάκη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Δόμνα Μιχαηλίδου όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη,.

«Δεν υπάρχει κάποιος Έλληνας που δεν νιώθει χάλια αυτές τις μέρες, που να μην νιώθει αυτή την τρομερή, εκκωφαντική βουβαμάρα.

Και δεν υπάρχουν λέξεις να το περιγράψεις. Η σιωπή πολλές φορές είναι καλύτερη. Πώς να παρηγορήσει κανείς αυτούς τους γονείς;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δόμνα Μιχαηλίδου.

«Τα βράδια όλων μας είναι πολύ δύσκολα. Ήταν ένα τρένο γεμάτο παιδιά», τόνισε η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. «Εδώ είμαι απαρηγόρητη εγώ που έχασα τον πατέρα μου πριν από έξι μήνες, πώς να είναι αυτοί οι γονείς που έχασαν τα παιδιά τους;

Αυτό που υπάρχει από την μεριά μας είναι μία μεγάλη συγγνώμη για το τι δούλεψε ή τι όχι», προσθέτει αμέσως μετά η Δόμνα Μιχαηλίδου για το μοιραίο δυστύχημα.

«Το συγγνώμη σημαίνει το τι κάνουμε τώρα και πώς κερδίζουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου και κυρίως των παιδιών και των νέων, γιατί αυτό είναι το μεγάλο μας στοίχημα», ξεκαθαρίζει.

«Οι συνεργάτες μου ανεβαίνουν μία φορά την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει γι’ αυτήν την εμπιστοσύνη που κλονίστηκε να κάνουμε κάτι και θα το κάνουμε.

Πεισμώνουμε από τα προβλήματα και τις τραγωδίες. Αλλά μέχρι να το κάνουμε, μόνο συγγνώμη μπορούμε να πούμε, τι παρηγοριά να δώσεις στους γονείς αυτούς;», επισήμανε η Δόμνα Μιχαηλίδου στην Ελένη Μενεγάκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Live η συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση Προανακριτικής - Οι 14 κάλπες και η μυστική ψηφοφορία
Η συζήτηση αναμένεται να ξεκινήσει με ενστάσεις επί της διαδικασίας με αιχμή τον τρόπο, που αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία από την Διάσκεψη των Προέδρων, να διεξαχθεί η ψηφοφορία ανά πρόταση
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής
«Καζάνι που βράζει» η Βουλή για τη σύσταση Προανακριτικής: Σήμερα η ψηφοφορία για παραπομπή Καραμανλή – Τι θα πει ο Μητσοτάκης
Η ψηφοφορία για τους βουλευτές της ΝΔ έχει χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο η «γαλάζια» πρόταση να μη λάβει τις 154 θετικές ψήφους
Βουλή 2
Κυριάκος Μητσοτάκης: Μειώσαμε την ανεργία στο 8% και δημιουργήσαμε 500.000 νέες θέσεις εργασίας τα τελευταία έξι χρόνια
Ο Πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην εκδήλωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με τίτλο «Χτίζοντας γέφυρες ανάμεσα στο ανθρώπινο δυναμικό και την αγορά εργασίας»
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του Υπουργείου Εργασίας στο κέντρο «Ελληνικός Κόσμος»
3