Ελλάδα

Γκάζι: Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο τα ξημερώματα της Κυριακής – Ένας τραυματίας, 3 προσαγωγές

Πυροβολισμοί έπεσαν τα ξημερώματα της Κυριακής (12.3.2023) έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση και θυμίζοντας σκηνές από ταινία φαρ ουέστ.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν λίγο μετά τις 04:00 το πρωί έξω από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι, το οποίο βρίσκεται επί της Ιεράς Οδού 32. Από τον διαπληκτισμό τραυματίστηκε ένας άνθρωπος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Από το σημείο του επεισοδίου οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει τρεις κάλυκες ενώ έχουν προχωρήσει και σε τρεις προσαγωγές.

gkazi pirovolismoi

gkazi pirovolismoi

Πρόκειται για παρέα που τσακώθηκε μέσα στο κέντρο και βγήκαν έξω για να λύσουν τις διαφορές τους. Κατά τον καβγά, ένας «τράβηξε» όπλο και άνοιξε πυρ. Ωστόσο ο άνθρωπος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δεν τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς αλλά από το ξύλο.

Δεν είναι γνωστός ο αριθμός όσων συμμετείχαν στη συμπλοκή.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης – Αναστασία Σταματοπούλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πρεμιέρα» για το «βραχιολάκι» στο νοσοκομείο «Αγίοι Ανάργυροι»: Τι έδειξαν τα στοιχεία της πρώτης ημέρας
Το νέο σύστημα με το «βραχιολάκι» εφαρμόζεται μέχρι στιγμής πιλοτικά στα ΤΕΠ δύο μεγάλων νοσοκομείων της Αττικής, και συγκεκριμένα στα Νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» και Ογκολογικό «Άγιοι Ανάργυροι»
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
Η ανώνυμη καταγγελία στο «100» για το μωρό που παράτησαν οι γονείς του στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη - «Ακούγονταν κραυγές, όχι κλάμα»
«Όταν ο συνάδελφος πήρε στην αγκαλιά του τη μικρή, σταμάτησε το κλάμα, την κραυγή. Με έπιασε μία τρομάρα ακούγοντας το βρέφος να σπαράζει», αναφέρει ένας από τους αστυνομικούς που μπήκε στο σπίτι της οικογένειας
Σπίτι
2
Κίνηση στους δρόμους: Χάος στη Ποσειδώνος στο ύψος του «Σταύρος Νιάρχος» λόγω τροχαίου – Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
Το τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς Γλυφάδα και δημιούργησε ουρές χιλιομέτρων από το λιμάνι του Πειραιά έως την Καλλιθέα - Πού αλλού έχει κίνηση
Αυτοκίνητα
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
2