Πολιτική

Απόστολος Γκλέτσος για Κυριάκο Μητσοτάκη: Άμα πάω να τον γιαουρτώσω;

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Λίγο πριν την περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λαμία, ο Απόστολος Γκλέτσος κάνει σχόλια στο Facebook που προκαλούν συζητήσεις.

Η αρχική ανάρτηση έγινε από περιφερειακό σύμβουλο του συνδυασμού «Στερεά Υπεροχής!» και ανέφερε:

«Έρχεται ο Μητσοτάκης στη Λαμία… Για να δούμε ποιοι Θα είναι στο θέατρο;

Και μην ακούσω ότι είναι ο πρωθυπουργός και πρέπει να πάνε! Είμαστε σε προεκλογική περίοδο και μάλιστα μετά το έγκλημα των Τεμπών! Όποιος θέλει να τον συναντήσει θεσμικά , υπάρχει το δημαρχείο κλπ!

Στο θέατρο θα είναι καθαρή κομματική προεκλογική ομιλία! Για να δούμε…»

Το σχόλιο του Απόστολου Γκλέτσου

Κάτω από αυτή την ανάρτηση λοιπόν, ο Απόστολος Γκλέτσος σχολίασε:

«Άμα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;».

Η… διαδικτυακή συζήτηση «φούντωσε», καθώς και άλλοι χρήστες «προσφέρθηκαν» να… γιαουρτώσουν, με τον Απόστολο Γκλέτσο να γράφει ότι «θα τηρηθεί αρχαιότητα»!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Kυριάκος Μητσοτάκης: 13 νέες απάτητες παραλίες από τη Λήμνο έως την Κρήτη και τη Λευκάδα – Το μήνυμα για την Ημέρα της Μητέρας και η αναφορά στη Μαρίκα Μητσοτάκη
Ο πρωθυπουργός αναφέρεται στο νέο πλαίσιο για ΑΠΕ και την πρόωρη αποπληρωμή χρέους 6,9 δισ. ευρώ, τις γεωπολιτικές επαφές στον Περσικό Κόλπο, τις συμφωνίες για Τεχνητή Νοημοσύνη και τις «Απάτητες Παραλίες»
Κυριάκος Μητσοτάκης 21