Πολιτική

Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης: Στον Έβρο αύριο (31/03) για την υπογραφή της σύμβασης επέκτασης του φράχτη

Επίσκεψη στον Έβρο θα πραγματοποιήσει αύριο, Παρασκευή (31.03.2023) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης το πρωί θα επισκεφθεί την Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο και το Σουφλί.

Το απόγευμα της Παρασκευής, 31 Μαρτίου στον Έβρο, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής – επέκτασης του φράχτη και συνοδών έργων, κατά μήκος της ελληνοτουρκικής μεθορίου.

Στην τελετή υπογραφής της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρία, του έργου κατασκευής τμήματος του φράχτη μήκους 35 χιλιομέτρων μεταξύ των περιοχών Κορνοφωλιάς – Σουφλίου και Ψαθάδων – Διδυμοτείχου θα παραστεί και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στις 10 το πρωί στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας όπου θα συνομιλήσει με τους πολίτες, ενώ ανάλογες συναντήσεις θα πραγματοποιήσει στις 11 π.μ. στο Διδυμότειχο όπου θα επισκεφθεί και το νοσοκομείο, ενώ στις 12 το μεσημέρι θα συνομιλήσει με πολίτες στο κέντρο του Σουφλίου.

Το απόγευμα στις 5 ο πρωθυπουργός θα παραβρεθεί στην περιοχή Πόρος – Φερών όπου θα επιθεωρήσει το υφιστάμενο έργο του φράχτη και λίγο αργότερα στην τελετή υπογραφής της σχετικής σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία, για την κατασκευή ενός ακόμη τμήματος του φράχτη μήκους 35 χιλιομέτρων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άκης Σκέρτσος: Παντελώς ανυπόστατο το πρωτοσέλιδο της Εστίας για συναντήσεις μου με τον Γιάννη Στουρνάρα
«Ο κ. Κοττάκης αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι έχει πάρει διαζύγιο από την αλήθεια εξυφαίνοντας ιστορίες επιστημονικής φαντασίας», σχολιάζει, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Επικρατείας
Ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος
Μαρινάκης για παγκόσμια μέρα Ελευθερίας του Τύπου: «Προτεραιότητα της κυβέρνησης η ενίσχυση θεσμών, η κατοχύρωση πολυφωνίας και η βελτίωση των ΜΜΕ»
Ο Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε στους τέσσερις άξονες στους οποίους βασίζεται ένα πλέγμα παρεμβάσεων που όπως είπε αλλάζει το τοπίο στα ΜΜΕ, και παρουσίασε αναλυτικά το κυβερνητικό έργο στο χώρο του Τύπου
Ο Παύλος Μαρινάκης 8
Δενδρινού και Βαρβιτσιώτη σε Τσιπρα: Μάλλον δεν έχετε διαβάσει το βιβλίο μας – Δεν συσχετίσαμε ποτέ Πρέσπες με συντάξεις
Οι 2 δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ τονίζουν ότι το ντοκιμαντέρ βασίζεται αποκλειστικά σε επώνυμες μαρτυρίες των πρωταγωνιστών της περιόδου 2015 και όχι σε δημοσιογραφικές κρίσεις
Οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ, Ελένη Βαρβιτσιώτη και Βικτώρια Δενδρινού
27
Δημοσκόπηση Marc: Ακρίβεια και νέα κόμματα αλλάζουν τις ισορροπίες – Μάχη για τη δεύτερη θέση θα δώσουν Τσίπρας και Καρυστιανού
Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης η Βουλή θα μπορούσε να είναι επτακομματική ή ακόμη και εννεακομματική, ανάλογα με τις εξελίξεις των επόμενων μηνών
καλπη 18
Ο Αλέξης Τσίπρας εξηγεί γιατί δεν συμμετείχε στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ: Δεν θα νομιμοποιήσω τη δολοφονία χαρακτήρα μου
«Δε μου δίνετε κανένα λόγο να εμπιστευτώ, ούτε στο ελάχιστο, ότι θα έχετε μια αντικειμενική προσέγγιση στα γεγονότα του 2015 και ότι σκοπός σας δεν θα είναι και σήμερα, να επιμείνετε στη συκοφαντία»
Αλέξης Τσίπρας 45