Ελλάδα

Βίντεο από επίθεση εναντίον περιπολικού στην ΑΣΟΕΕ

Ένα βίντεο που εδώ και λίγη ώρα έχει ανέβει στα social media αποτυπώνει την επίθεση κουκουλοφόρων σε περιπολικό της αστυνομίας έξω από την ΑΣΟΕΕ, στην οδό Πατησίων.

Στο οπτικό υλικό που με κάθε επιφύλαξη παρουσιάζει το newsit.gr, δείχνει άτομα στο ύψος της ΑΣΟΕΕ στην Πατησίων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους να επιτίθενται στο περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και να πετούν πέτρες.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ένταση σημειώθηκε έξω από την ΑΣΟΕΕ στην Πατησίων. Περιπολικό της Άμεσης Δράσης, την ώρα που ομάδα ατόμων έστηνε τα οδοφράγματα με φωτιές, περνούσε έξω από την ΑΣΟΕΕ με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση, όπως λένε αστυνομικές πηγές, με πέτρες μολότοφ και καδρόνια.

Οι δράστες, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έσπασαν και τα τζάμια του περιπολικού και τότε – όπως είπαν οι αστυνομικοί – ο ένας από τους δύο, προκειμένου να καταφέρουν να ξεφύγουν, πυροβόλησε 3 φορές στον αέρα για εκφοβισμό.

Ο αστυνομικός που πυροβόλησε στον αέρα συνελήφθη και σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
43χρονος είχε βάλει κρυφή κάμερα σε γυναικείες τουαλέτες στην Παλλήνη - Γεμάτο από υλικό παιδικής πορνογραφίας το σπίτι του
Ο δράστης συνελήφθη στη Νίκαια μετά από πληροφορίες που έφτασαν στα «χέρια» της αστυνομίας για την τοποθέτηση κρυφής κάμερας στις τουαλέτες εταιρείας όπου εργαζόταν
Περιπολικό αστυνομίας
Η ανατριχιαστική περιγραφή γυναίκας που είδε τον 5χρονο κλειδωμένο στο μπαλκόνι στα Καμίνια - «Ούρλιαζε, "είμαι κλειδωμένος και μόνος"»
Η γυναίκα που κάλεσε την αστυνομία, αποκάλυψε πως το παιδί έκλαιγε και ήταν τελείως γυμνό - Αναζητείται η δεύτερη αδελφή του - Δεν έχει εμφανιστεί ακόμα η μητέρα του
Καμίνια
2