Ελλάδα

Πρόταση για ευθανασία στο λευκό τιγράκι που εγκαταλείφθηκε στο Αττικό Πάρκο

Η ιστορία με την μικρή λευκή τίγρη, που κάποιοι εγκατέλειψαν έξω από το Αττικό Πάρκο έχει προκαλέσει συγκίνηση αλλά και μεγάλο ενδιαφέρον τόσο από την Ελλάδα όσο και από ανθρώπους στο εξωτερικό.

Οι επιστήμονες από την πρώτη στιγμή, προσπάθησαν να βρουν τι προκαλεί το πρόβλημα υγείας του ζώου αλλά και να το βοηθήσουν όσο μπορούν.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε σήμερα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα και το κυνήγι «Νέμεσις», τα νέα για το μικρό τιγράκι, δεν είναι καθόλου αισιόδοξα… 

«Όλοι μας είμαστε σοκαρισμένοι και βαθύτατα λυπημένοι. Επικοινωνήσαμε τώρα με τον Νίκο Μπόκαρη, το στέλεχος της Διεύθυνσης Δασών στον οποίο έχει ανατεθεί από μεριάς ΥΠΕΝ ο χειρισμός της υπόθεσης της Χασίγια» αναφέρει η ανάρτηση.
«Μέλημα όλων αυτή τη δύσκολη στιγμή είναι να μην υποφέρει άλλο η Χασίγια. Χαρακτηριστικά ο κ. Μποκαρης μας είπε: “Με 33 κατάγματα σε όλο της το κορμάκι, κάθε ανάσα της είναι ένας αφόρητος πόνος”. Η λύτρωση της Χασίγια από το μαρτύριό της πρέπει να γίνει “χθες”. Εγωκεντρικές και ανεύθυνες απόψεις δεν χωρούν σε ένα πραγματικό φιλόζωο».

Μάλιστα, στην ανάρτηση αναφέρεται ότι «η πρόταση του κ. Μπόκαρη θα είναι να αφαιρεθεί στη συνέχεια από το τμήμα της Κτηνιατρικής Σχολής Θεσσαλίας η λάμα η το καρφί που υπάρχει στο πόδι της μήπως μπορέσουν να εξάγουν συμπεράσματα για το ποιοι είναι πίσω από αυτή τη τραγική ιστορία της Χασίγια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταγγελία για επίθεση σε βάρος queer ατόμου στον σταθμό του ΗΣΑΠ στην Αττική – Του πετούσαν αναμμένα τσιγάρα
«Ήταν βάναυσοι, επιθετικοί και αισθάνονταν πλήρως ανέγγιχτοι. Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά σε επιβάτες, μέσα σε έναν δημόσιο σταθμό, μέρα μεσημέρι. Κανείς δεν παρενέβη»
Οι τρεις νεαροί που επιτέθηκαν σε queer άτομο 3