Ελλάδα

ΔΣΑ: Πειθαρχική έρευνα για ενδεχόμενη διακίνηση των δηλώσεων Κασιδιάρη από δικηγόρους

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ), Δημήτρης Βερβεσός ζήτησε να διεξαχθεί πειθαρχική έρευνα για το αν διακίνησαν δικηγόροι τις δηλώσεις Κασιδιάρη. Αφορμή, οι καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για τον κρατούμενο στις φυλακές υψίστης ασφαλείας Δομοκού, καταδικασθέντα για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Ο πρόεδρος του ΔΣΑ, Δημήτρης Βερβεσός ζήτησε τη διενέργεια πειθαρχικής έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν για τη διακίνηση και δημοσιοποίηση των δηλώσεων, παρεμβάσεων, κλπ. του κρατούμενου στις φυλακές υψίστης ασφαλείας Δομοκού, Ηλία Κασιδιάρη, μεσολάβησαν δικηγόροι.

Η ανακοίνωση του ΔΣΑ:

«Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός, ζήτησε από τον πρόεδρο των Πειθαρχικών Συμβουλίων να διενεργήσει προκαταρκτική πειθαρχική έρευνα για την τυχόν τέλεση πειθαρχικών παραπτωμάτων από μέλος ή μέλη Δικηγορικού Συλλόγου της επικράτειας, με αφορμή καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες δηλώσεις, τοποθετήσεις και παρεμβάσεις του κρατούμενου των φυλακών υψίστης ασφαλείας Δομοκού, κ. Κασιδιάρη που δημοσιεύθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιήλθαν σε αυτά μέσω της συνδρομής του/της πληρεξουσίου δικηγόρου του».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το αιματοκύλισμα στα Βορίζια: «Άδειασε δύο γεμιστήρες προς τον κόσμο στην πλατεία, θα μπορούσαν οι νεκροί να είναι 20»
Η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου επισήμανε ότι κατά το παρελθον έχουν γίνει πολλά περιστατικά μεταξύ των δύο οικογενειών - Σήμερα θα παραδοθεί η δικογραφία στον εισαγγελέα
Το αιματοκύλισμα στα Βορίζια
«Εάν ο Γιάννης Λάλας ήταν που πήρε τη ζωή του Γιώργου μου ας τον συγχωρήσει ο Θεός» - Η συγκλονιστική ανάρτηση της χήρας Καραϊβάζ
«Μ' έπιασε μια τρεμούλα μου κόπηκαν τα πόδια είναι σαν να ξαναζώ τη δολοφονία του Γιώργου μου όλα γυρνούν στο κεφάλι μου» γράφει σε ανάρτησή της η Στάθα Καραϊβάζ
Η Στάθα Καραϊβάζ