Κόσμος

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του, αλλά παραμένει στην εντατική

Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι όπως αναφέρει το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν.  

«Τις τελευταίες τριάντα έξι ώρες, διαπιστώθηκε περαιτέρω βελτίωση της λειτουργίας του αναπνευστικού συστήματος και των νεφρών του ασθενή» με παράλληλη μείωση των λευκών αιμοσφαιρίων (τα οποία τις περασμένες ημέρες ήταν ιδιαίτερα αυξημένα) και περιορισμό της λοίμωξης των πνευμόνων αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Μπερλουσκόνι.

Προς το παρόν, ο «Καβαλιέρε» πρόκειται να παραμείνει στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου, στην οποία και εισήχθη πριν από οκτώ ημέρες.

«Θέλω να σας πω κάτι εντελώς αυθόρμητο: εντυπωσιάσθηκα, για μια ακόμη φορά, από την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει ο πατέρας μου για να ανακτήσει δυνάμεις» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο πρωτότοκος γιος του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού, Πιερσίλβιο Μπερλουσκόνι. Πρόσθεσε, δε, ότι χθες βράδυ ο πατέρας του παρακολούθησε στην τηλεόραση τον αγώνα ποδοσφαίρου του Champions League, Μίλαν- Νάπολη.

Ο δε Ιταλός υπουργός Εξωτερικών, Αντòoνιο Ταγιάνι, υπογράμμισε: «στις 5 και 6 Μαΐου θα οργανώσουμε στο Μιλάνο μια μεγάλη συγκέντρωση του κόμματός μας, Φόρτσα Ιτάλια. Ελπίζουμε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι να είναι μαζί μας, στην εξέδρα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: Το Ισραήλ αλλάζει «την όψη της Μέσης Ανατολής» με τα χτυπήματα στο Ιράν    
«Εξοντώσαμε τους υπεύθυνους ασφαλείας του Ιράν, συμπεριλαμβανομένων τριών επικεφαλής του γενικού επιτελείου, του αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας και δύο επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών»
Μπέντζαμιν Νετανιάχου