Media

Βασίλης Ευταξόπουλος: Με έχουν καθορίσει τα Εγκλήματα

Όλα όσα εξομολογήθηκε ο ηθοποιός Βασίλης Ευταξόπουλος στη συνέντευξη στην ΕΡΤ.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Βασίλης Ευταξόπουλος, το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, όταν και συνάντησε τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά στο πλατό της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον” στην ΕΡΤ.

Από τη συζήτηση δεν απουσίασε, ασφαλώς, το θρυλικό σίριαλ “Εγκλήματα” όπου ερμήνευε τον ρόλο του Παύλου.

«Ακόμα με φωνάζουν Παύλο και είναι πολύ συγκινητικό. Υπάρχουν και παιδάκια που δεν με φωνάζουν Παύλο, αλλά κύριε Παύλο.

Αυτή η σειρά με έχει καθορίσει. Κατ’ αρχάς γνώρισα τη Μαρία Καβογιάννη που για μένα είναι πολύ σημαντικό», είπε αρχικά ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Ο Βασίλης Ευταξόπουλος είπε στη συνέχεια: «Η Μαρία είναι ένας άνθρωπος που είναι μέσα στη ζωή μου, είναι οικογένειά μου. Η Μαρία είναι ένας δοτικός άνθρωπος».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα