Πολιτική

Νίκος Ανδρουλάκης: Ακόμα και τις άγιες μέρες συναντάμε πελατειακές νοοτροπίες από την κυβέρνηση

Στην πατρίδα του, την Κρήτη, βρίσκεται ο Νίκος Ανδρουλάκης για το Πάσχα, ο οποίος πραγματοποίησε και συνάντηση με πολίτες υποψηφίους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

«Αυτή την εποχή έχουμε χρέος να υπερασπιστούμε την αξιοκρατία, τη διαφάνεια, την κοινωνική δικαιοσύνη, και θεωρώ απαράδεκτο, ακόμη και αυτές τις άγιες μέρες, λίγο πριν προκηρυχθούν οι εκλογές, να συναντάμε πελατειακές νοοτροπίες από την κυβέρνηση και να διορίζονται οι διοικήσεις όλων των μουσείων της χώρας» ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Όπως δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης, ο διορισμός των διοικήσεων των μουσείων, είναι «δυστυχώς άλλη μια απόφαση της κυβέρνησης του κυρίου Μητσοτάκη, που αποδεικνύει ότι η προτεραιότητά τους είναι το πελατειακό κράτος και όχι η διαφάνεια και η αξιοκρατία, για τα οποία διψάει ο ελληνικός λαός».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ευχήθηκε επίσης «Καλή Ανάσταση, υγεία, ευημερία σε όλους τους ορθόδοξους Έλληνες, σε όλο τον ελληνικό λαό».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Σφάχθηκαν» Χατζηδάκης – Ανδρουλάκης στη Βουλή: «Βοσκάγατε τα πρόβατα κάπου παραπέρα;» -«Με την ακροδεξιά ρητορεία σας διχάζετε»
Ο Κωστής Χατζηδάκης απέρριψε τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης για συγκάλυψη και αναγνώρισε «τίμια και ειλικρινά» ότι στο θέμα του ΟΠΕΚΕΠΕ «δεν τα καταφέραμε»
Νίκος Ανδρουλάκης και Κωστής Χατζηδάκης 5
Σωκράτης Φάμελλος: «Αναξιόπιστος και απονομιμοποιημένος ο πρωθυπουργός» – Οι νέες αρμοδιότητες των μελών της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
«Είμαστε το μοναδικό κόμμα που αγωνίζεται ουσιαστικά για την ανατροπή της κυβέρνησης, σε αντίθεση τόσο με το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, όσο και με άλλα δήθεν αντισυστημικά κόμματα»
Ο Σωκράτης Φάμελλος στη συνεδρίαση της νέας Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
Σωκράτης Φάμελλος για ΟΠΕΚΕΠΕ: Καμία εξεταστική και κανένας συμψηφισμός δεν θα σας ξεπλύνει – Μόνη λύση η σύσταση προανακριτικής
«Έχουμε ήδη απαιτήσει την παραίτηση της απονομιμοποιημένης κυβέρνησης και προκήρυξη εκλογών. Και είμαστε παρόντες για την προοδευτική κυβέρνηση που έχει ανάγκη η κοινωνία για να ανασάνει»
Ο Σωκράτης Φάμελλος
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου τσακώθηκε με τον αντιπρόεδρο της Βουλής επειδή της έκανε παρατήρηση για τον χρόνο: «Είστε οι χειρότεροι φασίστες»
Κόκκινο χτύπησε η ένταση στη Βουλή το μεσημέρι της Τετάρτης (16.7.25) κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας,...
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου 15