Ελλάδα

Η οικιακή βοηθός είχε «σηκώσει» το μισό σπίτι – Συνελήφθη μαζί με τον 27χρονο συνεργό της

Το πρωί της Τετάρτης συνελήφθησαν η 46χρονη οικιακή βοηθός και ένας 27χρονος για διακεκριμένη κλοπή και για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβαση του νόμου περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί ερευνούσαν δύο κλοπές από σπίτι στο Μαρούσι, που έγιναν το τελευταίο 2μηνο. Για τις κλοπές, ταυτοποίηθηκε η εμπλοκή της 46χρονης αλλοδαπής, η οποία εργάζονταν ως οικιακή βοηθός στο συγκεκριμένο σπίτι.

Τα αντικείμενα που είχαν κάνει «φτερά» ήταν τιμαλφή, κοσμήματα, είδη ρουχισμού και χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρήματα και τραπεζικές επιταγές.

KLEMMENA

Η Αστυνομία εντόπισε χθες την 46χρονη στο σπίτι της, μέσα στο οποίο βρισκόταν και ο 27χρονος και μετά από έρευνα που βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν: 2 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ναρκωτική ουσία (πιθανόν ινδική κάνναβη) συνολικού βάρους 3,6 γραμμαρίων, αεροβόλο πιστόλι, 4 μαχαίρια, 2 ποδήλατα, πλήθος ρολογιών χειρός, πλήθος γυαλιών ηλίου, κοσμήματα, αναπτήρες, είδη ρουχισμού και τσάντες.

Επίσης βρέθηκε μέρος των κλεμμένων από το σπίτι στο Μαρούσι και αποδόθηκαν στο νόμιμο ιδιοκτήτη.

 

KLEMMENA

Επιπλέον εξιχνιάστηκε 1 περίπτωση κλοπής ποδήλατου και χρηματικού ποσού από αποθήκη στο Γαλάτσι. Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό των ιδιοκτήτων και των υπολοίπων κλεμμένων συνεχίζεται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Προσπάθησαν να ξηλώσουν τις κάμερες και έριξαν χλωρίνη για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους μετά την δολοφονία του 30χρονου στην Πάτρα
Συνολικά εννέα είναι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση του ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου του 30χρονου, από τους οποίους οι 6 έχουν παραδοθεί στις αρχές
Πάτρα
Ξανά στην ανακρίτρια οι δύο 22χρονοι φερόμενοι δράστες του διπλού φονικού στη Φοινικούντα - Οι πέντε ύποπτοι και τα «σκοτεινά σημεία»
Παρότι έχουν περάσει τρεις μήνες από τη δολοφονία του 68χρονου και του 61χρονου με πέντε ανθρώπους να έχουν ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενοι, η υπόθεση εξακολουθεί να παρουσιάζει «σκοτεινά» σημεία
Οι 22χρονοι φερόμενοι δράστες της διπλής δολοφονίας στην Φοινικούντα