Ελλάδα

Μάριος Παπαγεωργίου: Ποιοι τον απήγαγαν και τον σκότωσαν – Νέες αποκαλύψεις

Σημαντικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές. 

Ο εγκέφαλος της απαγωγής και της δολοφονίας του 27χρονου οπτομέτρη Μάριου Παπαγεωργίου είχε επαφές με πολιτικά πρόσωπα, με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., με στρατιωτικούς, εμφανιζόταν να συνοδεύει χρηματοποστολές, ενώ επικαλείται  ότι γνώριζε στελέχη της CIA στην Αθήνα, γράφει το Βήμα της Κυριακής όπως είπε στο Mega ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος. 

Ανάμεσα στα οκτώ νέα πρόσωπα που φέρεται ότι συμμετείχαν στη μοιραία αρπαγή του 27χρονου είναι ιδιοκτήτης αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στον Άλιμο, που επισκεπτόταν ο άτυχος Μάριος Παπαγεωργίου και ο 83χρονος «εγκέφαλος» της αρπαγής κι ένας οδηγός γνωστού τραπεζίτη.

Ακόμη στο μικροσκόπιο των Αρχών είναι ιδιοκτήτης συνεργείου στην περιοχή της Δάφνης,  αλλά κι ένας ιδιοκτήτης καταστήματος με κινητά τηλέφωνα στο κέντρο της Αθήνας, όπως και δύο αστυνομικοί.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο συλληφθέντες 

Στο μεταξύ ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά τις απολογίες του, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως, οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση της δολοφονίας και της αρπαγής του Μάριου Παπαγεωργίου, τον Αύγουστο του 2012.

Οι όροι που τους επιβλήθηκαν είναι απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο Α.Τ. της περιοχής τους.

Οι δύο κατηγορούμενοι, 53 και 54 ετών, οι οποίοι φέρονται να ανήκουν στην πρώτη εγκληματική ομάδα που έδρασε στην υπόθεση, δέχθηκαν επίμονες ερωτήσεις από τον ανακριτή σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν για την εμπλοκή τους στο στυγερό έγκλημα.

Και οι δύο ωστόσο, σύμφωνα με την υπεράσπισή τους, αρνήθηκαν κατηγορηματικά κάθε σχέση με το έγκλημα που σόκαρε το Πανελλήνιο και αποκαλύφθηκε μέσα από την ενδελεχή και σε βάθος έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη και της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βελτιωμένη η εικόνα στις εθνικές της χώρας, ανοίγει η περιμετρική της Πάτρας - «Χριστουγεννιάτικο θαύμα» για τους ταξιδιώτες
Η κυκλοφορία από την Αθήνα έως τη Θήβα διεξάγεται πλέον με αυξημένη αλλά σαφώς καλύτερη ροή σε σχέση με νωρίς το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων
Η ουρά στο Σχηματάρι
Εκτροπές, παρατημένα τρακτέρ και ουρές χιλιομέτρων - «Ψάχναμε 15 αγρότες στο Κάστρο για να δώσουμε στην κυκλοφορία δεύτερη λωρίδα»
Σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, η κατάσταση να είναι κάπως καλύτερη αφενός γιατί τα τρακτέρ έχουν πλέον σταθμεύσει στα δεξιά των δρόμων και αφετέρου γιατί η έξοδος φαίνεται να κορυφώθηκε χθες
Κίνηση από το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων στη Ριτσώνα
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
94
Με μπόρες και ισχυρές καταιγίδες τα κάλαντα των Χριστουγέννων, σε ποιες περιοχές θα βρέξει - Η πρόγνωση των επόμενων ημερών
Εξασθένηση των ισχυρών φαινομένων προβλέπεται, στα δυτικά τη νύχτα της Τετάρτης 24-12-2025 προς Πέμπτη 25-12-2025 και στις υπόλοιπες περιοχές το απόγευμα της ημέρας των Χριστουγέννων
Καρυοθραύστης και άνθρωποι με ομπρέλες
Καιρός σήμερα: Ισχυρά φαινόμενα σε πολλές περιοχές της χώρας – Καταιγίδες σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 13 βαθμούς, στο Ιόνιο, τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο τους 14 με 17 και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός