Πολιτική

Εκλογές 2023 – Παραίτηση Κατρούγκαλου: Έφυγε κακήν κακώς γιατί είναι «μαρτυριάρης», λέει ο Σκέρτσος

Την παραίτηση – ή αποπομπή – του Γιώργου Κατρούγκαλου από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε σκωπτικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος.

Γιατί παραίτηση ή αποπομπή; Γιατί ο μεν κύριος Κατρούγκαλος σε δήλωσή του αναφέρει ότι αποσύρεται, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του σημείωνε πως «όποιος παρεκκλίνει… είτε συνειδητά, είτε από λάθος, θέτει εαυτόν εκτός της συλλογικής προσπάθειας».

Κατά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο πάντως ο κ. Κατρούγκαλος απλώς ήταν «μαρτυριάρης» κάνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ να «πιαστεί στα πράσα».

«Κάθε μέρα που περνάει η προοδευτική Βαβέλ αποκαλύπτεται και καταρρέει. Τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών», κατέληγε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δείτε ολόκληρη την δήλωση του Υπουργού Επικρατείας και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Άκη Σκέρτσου:

«Το πρωί η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ διαρρήγνυε τα ιμάτιά της ότι το κόμμα της έπεσε θύμα διαστρέβλωσης της ΝΔ. Έως το μεσημέρι ο κ. Κατρούγκαλος εξαναγκάστηκε σε παραίτηση.

Αυτό που καταλάβαμε όμως όλοι είναι ότι απλά πιάστηκαν στα πράσα και έφυγε κακήν κακώς γιατί είναι «μαρτυριάρης». Κάθε μέρα που περνάει η προοδευτική Βαβέλ αποκαλύπτεται και καταρρέει. Τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών…».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Δεν πρόκειται να κάνουμε συνομιλητή του σήμερα τον πρεσβευτή του χθες»
«Αντί ο Αλέξης Τσίπρας να ψελλίζει δικαιολογίες ας απευθυνθεί στους πρώην "συντρόφους" του που πριν 10 χρόνια έπαιζαν τη χώρα στα ζάρια» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο ΠαύλοςΜαρινάκης 12
Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Να ξεπλυθεί ζητάει όποιος είναι λερωμένος, εγώ δεν είμαι σίγουρα»
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να μετατρέψει την χώρα σε μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, που εισπράττει χλεύη ακόμη και από τους πολέμαρχους της Λιβύης» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας
Ο Αλέξης Τσίπρας 17