Ελλάδα

Κοινωνικός Τουρισμός: «Έπεσε» η πλατφόρμα της ΔΥΠΑ για τις αιτήσεις λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει από το πρωί της Τρίτης (30.5.2023) η πλατφόρμα για τον Κοινωνικό Τουρισμό, αλλά και όλες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΔΥΠΑ.

Ειδικότερα, το πρωί της Τρίτης άνοιξε η πλατφόρμα για αιτήσεις στο πλαίσιο του προγράμματος για τον Κοινωνικό Τουρισμό, ενώ λίγη ώρα αργότερα και λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας έπεσε τόσο η πλατφόρμα για τον Κοινωνικό Τουρισμό, αλλά και η όλη η ιστοσελίδα eservices.

Σημειώνεται πως φέτος το πρόγραμμα για τον Κοινωνικό Τουρισμό θα ανοίγει σταδιακά για τα ΑΦΜ. 

Σήμερα άνοιξε για τα ΑΦΜ που λήγουν σε 1 και 2. Παρόλ’αυτά η ιστοσελίδα έπεσε και καμία υπηρεσία της ΔΥΠΑ προς το παρόν δεν μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Στην Κωνσταντινούπολη περιμένουμε σεισμό 7,8 Ρίχτερ που θα ισοπεδώσει το 33% των κτιρίων» προειδοποιεί ο Ευθύμιος Λέκκας
«Εκείνο που με φοβίζει περισσότερο στην Κωνσταντινούπολη είναι η ανθρώπινη έκθεση που είναι 17 εκατομμύρια μέσα σε έναν στενό χώρο», επισημαίνει ο Ευθύμιος Λέκκας
Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας
Έρχονται και άλλες συλλήψεις για «γρηγορόσημα» στα κτηματολογικά γραφεία – Τα ψηφιακά εργαλεία της αστυνομίας «πρόδωσαν» τους 9
Μάλιστα, στο στόχαστρο της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν μπει και κτηματολογικά γραφεία στη Θεσσαλονίκη για το «γρηγορόσημο»
Πολυκατοικίες