Ελλάδα

Κολωνός: Προκλητικός στα δικαστήρια ένας από τους βιαστές της 12χρονης – Έβγαλε την γλώσσα ενώ τον μετέφεραν στα δικαστήρια

Ήταν η στιγμή της μεταγωγής στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων των 7 ανδρών που συνελήφθησαν χθες Πέμπτη (01/06/2023) για την υπόθεση μαστροπείας του Κολωνού

Μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη καθώς θύμα είναι ένα 12χρονο κορίτσι το οποίο είχε πέσει θύμα των διεστραμμένων σεξουαλικών ορέξεων δεκάδων ίσως και εκατοντάδων ανδρών. 

Ένας από αυτούς φάνηκε ιδιαίτερα προκλητικός και μάλιστα έβγαλε τη γλώσσα προς τους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία που ήταν στα δικαστήρια. 

glossa kolonos

Νωρίτερα σήμερα, στην σύλληψη ενός ακόμα ατόμου προχώρησε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής για την υπόθεση του Κολωνού. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ πρόκειται για ένα 48χρονο από το Μπαγκλαντές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα αποκαλυπτικά μηνύματα του 63χρονου πριν πυροβολήσει τον κουμπάρο του στη Θεσσαλονίκη - «Ήθελε να με βγάλει από την μέση»
«Τον απείλησα ότι θα τον σπάσω στο ξύλο. Ήθελα να τον φοβερίσω να σταματήσει να ασχολείται με την γυναίκα μου», λέει ο φερόμενος ως δράστης που αναζητείται από τις αρχές
Περιπολικό της αστυνομίας σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια απαγορεύουν δημοσιεύματα για την ιδιωτική ζωή και την περιουσία τους – Η ανακοίνωση
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, επιφυλασσόμαστε να προβούμε άμεσα στις αναγκαίες νόμιμες ενέργειες κατά παντός υπευθύνου»
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια 2
«Ευθύνη της πολιτείας η προστασία των Πανεπιστημίων», σημειώνει η πρυτανεία της Νομικής Σχολής για την άγρια επίθεση κουκουλοφόρων
«Η διοίκηση της σχολής ενημέρωσε αμέσως την Ελληνική Αστυνομία για το συμβάν, η οποία ανταποκρίθηκε αλλά όταν έφτασε στο κτίριο, οι εισβολείς είχαν εξαφανιστεί»
O χτυπημένος διδακτορικός φοιτητής της Νομικής Σχολής Αθήνας