Ελλάδα

Άγιος Παντελεήμονας: Βρέθηκαν 80 διαβατήρια που είχαν κλαπεί από όχημα εταιρείας ταχυμεταφορών στην Καλλιθέα

Βρέθηκαν δίπλα σε κάδο σκουπιδιών στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα σχεδόν όλα τα διαβατήρια που είχαν κλαπεί στις 15/5/23 από όχημα εταιρείας ταχυμεταφορών στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ τα διαβατήρια εντόπισε χθες αργά το βράδυ εργαζόμενος στην καθαριότητα του Δήμου Αθηναίων και στην συνέχεια ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Συνολικά βρέθηκαν 80 από τα 81 διαβατήρια που είχαν κλαπεί στην Καλλιθέα.

Υπενθυμίζεται ότι έχει συλληφθεί για την υπόθεση ένας 54χρονος αλλοδαπός, που ήταν αυτός που αφαίρεσε τις δύο τσάντες με τα διαβατήρια, ενώ όπως προέκυψε από την έρευνα στην συνέχεια τα πούλησε σε δύο αλλοδαπούς σε κατάστημα στον Άγιο Παντελεήμονα.

Συνεχίζονται από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο αλλοδαπών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χιόνια στην Αττική το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
«Υπάρχει αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων και τοπικών χιονοπτώσεων σε τμήματα της Αττικής, κυρίως στα βόρεια και βορειοανατολικά του νομού και σε υψόμετρα άνω περίπου των 400 μέτρων»
Καιρός 16
Στρατός Ξηράς: «Νέα εποχή» για το Πυροβολικό με τα ισραηλινά PULS και εκσυγχρονισμό των RM-70
Το Πυροβολικό μεταλλάσσεται και στοχεύει σε ένα πλήρες «kill chain» – από τον εντοπισμό, στην ταυτοποίηση, στη διαταγή βολής, μέχρι την άμεση προσβολή στόχων υψηλής αξίας, σε βάθος και σε χρόνο που πιέζει τον αντίπαλο
Πυροβολικό