Πολιτική

Εκλογές 2023 – Συνεδριάζει αύριο (06/06) η Διακομματική Επιτροπή για debate των πολιτικών αρχηγών

Συνεδριάζει αύριο, Τρίτη 6 Ιουνίου η Διακομματική Επιτροπή υπό την υπηρεσιακή υπουργό Εσωτερικών, καθηγήτρια κ. Καλλιόπη Σπανού. Στο επίκεντρο της συνεδρίασης θα βρεθεί η διεξαγωγή debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, λιγότερο από τρεις εβδομάδες για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ειδικότερα, την Τρίτη, 6 Ιουνίου στη 1 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής Βουλευτικών Εκλογών, υπό την προεδρία της υπηρεσιακής υπουργού Εσωτερικών, καθηγήτριας κ. Καλλιόπης Σπανού.

Βασικό θέμα συζήτησης της Επιτροπής θα είναι η διεξαγωγή τηλεοπτικής
αναμέτρησης (debate) μεταξύ των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων,
εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο του Υπουργείου Εσωτερικών
που εδρεύει επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας 15.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 2
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 41
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα
Παύλος Μαρινάκης για φωτιές: 10 ψέματα της αντιπολίτευσης – Απαντήσεις στους πολίτες
«Δυστυχώς, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, τα κόμματα της αντιπολίτευσης βλέπουν τις τραγικές στιγμές αγωνίας των πολιτών, ως ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το αντιπολιτευτικό τους μένος»
Ο Παύλος Μαρινάκης 7