Ελλάδα

Καλλιθέα: 20 συλλήψεις σε μαγαζί με παράνομα τυχερά παιχνίδια – Κατασχέθηκαν 92.300 ευρώ

Μετά από έρευνες η Ελληνική Αστυνομία κατάφερε και εντόπισε στην Καλλιθέα μαγαζί μέσα στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Η έφοδος έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και συνελήφθησαν δύο εργαζόμενοι και 18 παίκτες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα παιχνίδια και τα προσωπικά δεδομένα, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί και ο διαχειριστής του καταστήματος.

Την ίδια ώρα σε αυτοκίνητο κοντά στο κατάστημα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ακόμα ένα άτομο, το οποίο όπως διαπιστώθηκε ήταν «τσιλιαδόρος», ενώ στο πορτ-μπαγκάζ του ΙΧ βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό και ιδιόχειρες σημειώσεις με ονόματα και χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 57 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 57 σκληροί δίσκοι, 2 καταγραφικά, 10 κάμερες, 10 παιχνιδομηχανές, μία ηλεκτρονική ρουλέτα, πολλοί λαχνοί και 92.300 ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη στον Πειραιά 18χρονος που άρπαξε το κινητό επιβάτη στο Μετρό και τον χτύπησε με πέτρα στο κεφάλι για να ξεφύγει
Ο 18χρονος ταυτοποιήθηκε ως δράστης και σε άλλη ληστεία, αυτή τη φορά στον σταθμό Αγία Βαρβάρα του Μετρό, όπου έκλεψε από άλλον επιβάτη γυαλιά ηλίου
Μετρό
85χρονος επιβάτης κρουαζιερόπλοιου πέθανε λίγο πριν τον παραλάβει ασθενοφόρο που περίμενε στο λιμάνι του Κατακόλου
Το κρουαζιερόπλοιο είχε αναχωρήσει από τον Πειραιά με προορισμό την Κέρκυρα, ωστόσο η αδιαθεσία που ένιωσε ο 85χρονος επιβάτης ανάγκασε το πλήρωμα να κινηθεί προς το πλησιέστερο λιμάνι, αυτό του Κατακόλου
85χρονος τουρίστας πέθανε εν πλω σε κρουαζιερόπλοιο ανοιχτά του Κατακόλου