Ελλάδα

Εκλογές 2023: Θρίλερ με το πόσα κόμματα θα μπουν στη Βουλή «βλέπει» ο Γεράκης της Marc

Θρίλερ με το πόσα κόμματα θα μπουν στη Βουλή «βλέπει» για τη βραδιά των εκλογών ο Θωμάς Γεράκης, διευθύνων σύμβουλος της MARC. 

Ειδικότερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Γεράκης τόνισε πως μόλις κλείσουν οι κάλπες, δηλαδή στις 19:00 το απόγευμα, θα έχουμε εικόνα από το 80% των exit polls και μέχρι τις 20:00 θα έχουμε το 100% του αποτελέσματος.

Σχετικά με τη συμμετοχή, ο ίδιος τόνισε ότι «με βάσει τα δικά μας στοιχεία, δεν μπορούμε να διακρίνουμε μεγάλες αλλαγές». «Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση οι εκπλήξεις είναι ένα στοιχείο της βραδιάς. Το ενδιαφέρον δεν θα μονοπωλήσουν το πρώτο και το δεύτερο κόμμα, θα υπάρξει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και στα μικρότερα κόμματα», συμπλήρωσε ο κ. Γεράκης.

Το ζήτημα σχετικά με το «πόσα κόμματα θα μπουν στην Βουλή» έχει απασχολήσει πολύ τις τελευταίες ημέρες και όπως ανέφερε ο Θωμάς Γεράκης, ήταν ένας γρίφος καθώς αρκετά ήταν τα κόμματα που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ήταν πολύ κοντά στο ποσοστό που χρειάζεται για την είσοδό τους στην Βουλή.

 

«Ανιχνεύουμε ένα ποσοστό πολιτών που δεν ψήφισε την προηγούμενη φορά και ψηφίζει τώρα», υπογράμμισε ακόμη και συμπλήρωσε ότι  θα βγουν πολλά στοιχεία σχετικά με το επάγγελμα, το φύλο την ηλικία αλλά και άλλες παραμέτρους των ψηφοφόρων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο δήμος Αθηναίων ξεκίνησε την κατεδάφιση 70 ακατάλληλων κτιρίων – Ποιες περιοχές αφορά
Οι κατεδαφίσεις κτισμάτων, που έχουν ξεκινήσει ή δρομολογηθεί σε περιοχές όπως ο Κολωνός, ο Κεραμεικός, η Πλάκα, τα Πατήσια, ο Βοτανικός, το Γκάζι, η Ριζούπολη, το Κουκάκι και η Κυψέλη
Κατεδαφίσεις επικίνδυνων κτισμάτων από τον δήμο Αθηναίων 3
Δίκη για τον θάνατο 11χρονου από έκρηξη λέβητα στις Σέρρες - Για κακούργημα παραπέμπονται 8 από τους 11 κατηγορουμένους
Το δικαστήριο υιοθέτησε την πρόταση την εισαγγελέως, δηλώνει αναρμόδιο και παραπέμπει την υπόθεση στο αρμόδιο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης
Σχολείο στις Σέρρες
Τριμελή επιτροπή ιατροδικαστών για το πόρισμα αιτίας θανάτου των παιδιών στην Αμαλιάδα ζητά το Ανθρωποκτονιών
Θέμα ημερών είναι να ολοκληρωθεί και η υπόθεση του θανάτου του μικρού Παναγιωτάκη και να βγει τελικό πόρισμα έτσι ώστε -όπως λένε πληροφορίες από το ανθρωποκτονιών- να κληθεί να δώσει κατάθεση η Ειρήνη Μουρτζούκου
Η Ειρήνη Μουρτζούκου
«Είχε τις αισθήσεις της αλλά τρόμαξε πολύ» λέει ο αδερφός της εθελόντριας της Πυροσβεστικής που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Αθηνών - Λαμίας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς
«Η αδερφή μου είναι τρομαγμένη ακόμη και περιμένουμε να μας πουν οι γιατροί πότε θα βγει από το νοσοκομείο»
Τροχαίο στην Αθηνών - Λαμίας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς