Ελλάδα

Φωτιά στη Νέα Πέραμο: Η στιγμή της λιποθυμίας ενός πυροσβέστη από την εξάντληση

Σε εξέλιξη είναι η φωτιά στη Νέα Πέραμο και οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής παλεύουν να τιθασεύσουν την πύρινη λαίλαπα καταβάλοντας κάθε ικμάδα και αυτό αποτυπώθηκε στον πυροσβέστη που λύγισε από την εξάντληση και λιποθύμισε.

Ο πυροσβέστης που έδινε τη μάχη με τους συναδέλφους του για την κατάσβεση της φωτιάς στη Νέα Πέραμο, ένιωσε κάποια στιγμή τις δυνάμεις του να τον προδίδουν.

Η πίεση και η κούραση δεν τον άφησαν να συνεχίσει την μεγάλη προσπάθεια που έκανε.

Όπως φάνηκε στην κάμερα του Mega ο πυροσβέστης παραδόθηκε στην τεράστια εξάντληση και την αποπνικτική αμτόσφαιρα από τη φωτιά στη Νέα Πέραμο και λιποθύμισε.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ, ο πυροσβεστής μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο νοσοκομείο.

 

Ο άνδρας της Πυροβεστικής είναι καλά στην υγεία του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το ημερολόγιο του Μπούμπη
Ένα μεσημέρι όπως όλα τα άλλα. Φαγητό, χάδια, πάρκο.   Αγαπητό ημερολόγιο,Εγώ είμαι ο Μπούμπης.Ένας σκύλος που μένει με τον Τάκη. Και αυτό...
Το ημερολόγιο του Μπούμπη
Κρήτη: Υδροστρόβιλος και ουράνιο τόξο ταυτόχρονα πάνω από τη θάλασσα στον Πλακιά Ρεθύμνου – Εντυπωσιακές εικόνες
Υδροστρόβιλοι εμφανίζονται αρκετά συχνά πλέον στις παραθαλάσσιες περιοχές της χώρας και σύμφωνα με τους ειδικούς οφείλεται στην υπερθέρμανση του πλανήτη
Υδροστρόβιλος και ουράνιο τόξο πάνω από τη θάλασσα στη νότια Κρήτη
«Μέσα σε λίγες ώρες έπεσε στη Λέσβο όσο βροχή πέφτει μέσα σε 4 "Νοεμβρίους" - 400 τόνοι νερού ανά στρέμμα»
«Μετά από τα 2 βροχοφόρα συστήματα από την Ιταλία όπου έδωσαν αρκετές βροχές κυρίως στη δυτική Ελλάδα, μέχρι και την επόμενη εβδομάδα δεν φαίνεται καμία οργανωμένη διαταραχή να μας επηρεάζει»
Πλημμύρες στη Λέσβο