Ελλάδα

Φωτιά στη Νέα Πέραμο: Η στιγμή της λιποθυμίας ενός πυροσβέστη από την εξάντληση

Σε εξέλιξη είναι η φωτιά στη Νέα Πέραμο και οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής παλεύουν να τιθασεύσουν την πύρινη λαίλαπα καταβάλοντας κάθε ικμάδα και αυτό αποτυπώθηκε στον πυροσβέστη που λύγισε από την εξάντληση και λιποθύμισε.

Ο πυροσβέστης που έδινε τη μάχη με τους συναδέλφους του για την κατάσβεση της φωτιάς στη Νέα Πέραμο, ένιωσε κάποια στιγμή τις δυνάμεις του να τον προδίδουν.

Η πίεση και η κούραση δεν τον άφησαν να συνεχίσει την μεγάλη προσπάθεια που έκανε.

Όπως φάνηκε στην κάμερα του Mega ο πυροσβέστης παραδόθηκε στην τεράστια εξάντληση και την αποπνικτική αμτόσφαιρα από τη φωτιά στη Νέα Πέραμο και λιποθύμισε.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ, ο πυροσβεστής μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο νοσοκομείο.

 

Ο άνδρας της Πυροβεστικής είναι καλά στην υγεία του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απολογείται ο 58χρονος Πολωνός που συνελήφθη για κατασκοπεία στη Σούδα
Ο Πολωνός αρνείται τις κατηγορίες ενώ έχει κατασχεθεί το κινητό, όπου εντοπίστηκαν φωτογραφίες πολεμικών πλοίων, καθώς και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές οι οποίες θα εξεταστούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.
Ο 58χρονος Πολωνός
Πιέσεις για παράταση του προγράμματος «Προλαμβάνω» από γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
Το πρόγραμμα θεωρείται ζωτικής σημασίας για να εφαρμόζεται η απρόσκοπτη πρόσβαση του πληθυσμού σε προληπτικούς ελέγχους στο διηνεκές, προστατεύοντας με αυτόν τον τρόπο τα θεμέλια του υγειονομικού συστήματος
Πηγή φώτο: iStock
Καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο – Στους 19 βαθμούς η θερμοκρασία
Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ
ΚΑΙΡΟς