Ελλάδα

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί γλυκίσματα για παιδιά λόγω κινδύνου πνιγμού

Στην ανάκληση γλυκισμάτων προχώρησε ο ΕΦΕΤ καθώς μέρος της συσκευασίας μπορεί να σπάσει και ενέχει κίνδυνο πνιγμού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΦΕΤ, ο οργανισμός ενημερώθηκε για την ανάκληση του προϊόντος μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές. Πρόκειται για προϊόντα που διακινούνται στην Ελλάδα μέσω Ολλανδίας γλυκισμάτων, για τα οποία διαπιστώθηκε ότι ενέχουν κίνδυνο πνιγμού, καθώς κατά τη χρήση τους μπορεί να σπάσει μέρος της συσκευασίας και να αποσπαστούν κομμάτια πλαστικού.

Πρόκειται για τα προϊόντα «Funny Candy Cupcake Cup 40gr», προέλευσης Κίνας και με αριθμούς παρτίδων KD2349-12-21, KD2577-03-22, KD2828-06-22, KD2972-07-22, KD3251-08-22.

O Ε.Φ.Ε.Τ. ζήτησε την ανάκληση/απόσυρση των εν λόγω προϊόντων ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τα ανωτέρω εικονιζόμενα προϊόντα, να μην τα καταναλώσουν.

cup cake

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χάρης Θεοχάρης για την επίθεση στο γραφείο του: Πράξη δειλίας και τυφλής βίας, η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται
«Κανείς δεν τραυματίστηκε και αυτό είναι το μόνο παρήγορο στοιχείο μιας ενέργειας που δεν στρέφεται μόνο εναντίον προσώπων, αλλά εναντίον των θεσμών και της ίδιας της πολιτικής ζωής»
Επίθεση στο γραφείο του Χάρη Θεοχάρη
Ξεκινά το πρόγραμμα διανομής Σχολικών Γευμάτων για 231.062 μαθητές Δημοτικού
«Στόχος μας είναι να στηρίξουμε, μέσω του θεσμού αυτού, την ελληνική οικογένεια, την ελληνική περιφέρεια, τα νησιά μας, περιοχές απομακρυσμένες και μειονεκτικές» αναφέρει η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Δόμνα Μιχαηλίδου
σχολείο