Ελλάδα

Εκρυβε ναρκωτικά και 600.000 ευρώ σε κρύπτη ντουλάπας – Συνελήφθη 41χρονος

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 41χρονος που έκρυβε σε ειδική κρύπτη σε σπίτι στην Αθήνα πάνω από 600 χιλιάδες ευρώ και περισσότερα από 10 κιλά ναρκωτικών.

Ο 41χρονος αναζητούνταν στο πλαίσιο του αυτοφώρου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, μετά από διασταύρωση πληροφοριών, εντοπίστηκε σπίτι στην Αθήνα που έχει σχέση με τον 41χρονο κατηγορούμενο που συνελήφθη σήμερα.

Συμφώνα με την ΕΛΑΣ κατά την έρευνα που έγινε στο συγκεκριμένο σπίτι με την συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε κρύπτη μέσα σε ντουλάπα:

3 κιλά και 90 γραμμ. κοκαΐνης, 5 κιλά και 30 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης, 4 κιλά και 290 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, τα χρηματικά ποσά των 649.050 ευρώ, 24.910 δολαρίων ΗΠΑ, 420 λιρών Αγγλίας, πιστόλι, 50 φυσίγγια πιστολιού, 2 γεμιστήρες πιστολιού, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και πλαστικοποιητής.

Ο 41χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ανοιχτό το ενδεχόμενο του lockdown για την ευλογιά των αιγοπροβάτων - Θα συζητηθεί σε σύσκεψη τη Δευτέρα» λέει ο Κέλλας
Οπως είπε αν τελικά επιβληθεί lockdown, δεν θα μπορεί να είναι διάρκειας μικρότερης των 15 ημερών, προσθέτοντας ωστόσο ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να αποφευχθεί
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi
Στα χέρια της αστυνομίας ο 25χρονος ντελιβεράς που επιτέθηκε με κατσαβίδι σε οδηγό στην Ιερά Οδό - Το «πλούσιο» παραβατικό του παρελθόν
Ο νεαρός, που είχε ταυτοποιηθεί και ήταν θέμα χρόνου η σύλληψή του, διώκεται για «επικίνδυνη σωματική βλάβη», «φθορά ξένης ιδιοκτησίας» και «εξύβριση»
Ο 25χρονος διανομέας
37