Lifestyle

Kim Cattrall: Επέστρεψε στο «Sex and the City» για 60 δευτερόλεπτα και πήρε 1 εκατομμύριο δολάρια

Τα… παλιά θυμήθηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the City», Kim Cattrall (Κιμ Κατράλ). Η 67χρονη ηθοποιός έγινε πλουσιότερη κατά 1 εκατομμύριο δολάρια για να εμφανιστεί για ένα μόλις λεπτό στη συνέχεια της διάσημης σειράς.

Για τα 60 δευτερόλεπτα στη συνέχεια του λατρεμένου «Sex and the City», το sequel «And Just Like That», στο τέλος της δεύτερης σεζόν, η Kim Cattrall (Κιμ Κατράλ) έβαλε στον τραπεζικό της λογαριασμό το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Σύμφωνα με την 67χρονη σταρ, ο CEO του τηλεοπτικού δικτύου HBO της τηλεφώνησε και τη ρώτησε τι θα χρειαζόταν για να επιστρέψει. Αρχικά, η ηθοποιός ζήτησε το μαγικό άγγιγμα της Patricia Field, της διάσημης σχεδιάστριας – ενδυματολόγου που δούλεψε στην αρχική σειρά, αλλά όχι στα τωρινά επεισόδια.

Η στιγμή μάλιστα μόλις αποκαλύφθηκε και κυκλοφορεί σε σχετικό βίντεο.

Μετά από μία σφοδρή διαμάχη έξι ετών με την «Κάρι Μπράντσο» Sarah Jessica Parker (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ), η Kim Cattrall είχε ορκιστεί να μην υποδυθεί ποτέ ξανά την υπάλληλο δημοσίων σχέσεων «Σαμάνθα».

Αλλά νωρίτερα φέτος πείστηκε να το ξανασκεφτεί, αφού οι θαυμαστές είπαν ότι η σειρά δεν ήταν η ίδια χωρίς αυτήν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Πέτρος Ιακωβίδης: «Διαχειρίζομαι με χαμόγελο τις δύσκολες συνεργασίες, έχει τύχει να χαλαστώ αλλά όχι να διακόψω»
«Ο άνθρωπος που έχεις απέναντι σου σε μια συνεργασία θα 'χει και άλλα καλά και άλλα κακά. Πρέπει, να δέχεσαι τον άλλον έτσι όπως είναι», εξήγησε ο τραγουδιστής
Πέτρος Ιακωβίδης
Χρήστος Μάστορας: Αντιδράσεις με την εμφάνισή του σε προεκλογική εκδήλωση του Έντι Ράμα – «Δεν ήξερα πως υπήρχε πολιτικό κίνητρο»
«Βρέθηκα να εξαπατώμαι και να κατηγορούμαι σε ένα πολιτικό παιχνίδι που χαμένος είναι ο κόσμος για τον οποίο τραγουδώ», ανέφερε - Η ανάρτηση της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών
Χρήστος Μάστορας 5