Ελλάδα

Κλειστά στις 4 Σεπτεμβρίου η πρεσβεία και το προξενείο των ΗΠΑ στην Ελλάδα, λόγω της Ημέρας Εργασίας

Η πρεσβεία και το προξενικό τμήμα των ΗΠΑ στηv Αθήvα, το Γενικό Πρoξεvείο στη Θεσσαλονίκη και όλα τα αμερικανικά δημόσια γραφεία στην Ελλάδα θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023, λόγω της Ημέρας της Εργασίας.

Η Ημέρα της Εργασίας είναι αμερικανική ομοσπονδιακή αργία προς τιμή και αναγνώριση του αμερικανικού εργατικού κινήματος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Πολύωροι αποκλεισμοί, ενισχύονται τα μπλόκα – «Επενδύουμε χωρίς να ξέρουμε αν θα πάρουμε τα λεφτά μας πίσω»
Ενισχύονται συνεχώς τα μπλόκα σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Έβρο και Καρδίτσα - «Ζεσταίνουν» τα τρακτέρ τους και οι αγρότες της Δυτικής Ελλάδας
Λήψη με drone από το μπλόκο των αγροτών στον κόμβο του Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδας (Ε-65)
15