Ελλάδα

Σπάρταθλον: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο 30/09 στην Αθηνών – Κορίνθου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν το Σάββατο 30-9-2023 στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου με την επωνυμία «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2023».

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου για τη διεξαγωγή του αγώνα δρόμου Σπάρταθλον:

-Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) και στο έρεισμα της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, στο τμήμα της από τη διασταύρωση Λ. Αθηνών & Μυστρά έως τη διασταύρωση Διυλιστηρίων (15,600 χ/θ), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, περιοχής Δήμων Χαϊδαρίου και Ασπροπύργου, κατά τις ώρες 07.00΄ έως 11.00΄.

-Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, σε τμήμα πλάτους 1,5μ. στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, στο τμήμα από τη διασταύρωση Διυλιστηρίων (15,600 χ/θ) έως την Ιερά Οδό Ελευσίνας (20,000 χ/θ), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, περιοχής Δήμων Ασπροπύργου και Ελευσίνας, κατά τις ώρες 07.30΄ έως 10.00΄.

-Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, σε τμήμα πλάτους 1,5μ. στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος της Ιεράς Οδού Ελευσίνας – Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα από τη συμβολή της με τη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου (χ/θ 20,000) έως τη συμβολή της με την Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου (θέση ‘’ΜΠΛΟΚΟ”), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, περιοχής Δήμου Ελευσίνας, κατά τις ώρες 07.30΄ έως 11.00΄.

-Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, σε τμήμα πλάτους 1,5μ. στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, στο τμήμα από τη συμβολή της με την Ιερά Οδό Ελευσίνας – Ηρώων Πολυτεχνείου (θέση ‘‘ΜΠΛΟΚΟ”) έως την χ/θ 27,000 (Ναυπηγεία Ελευσίνας), περιοχής Δήμου Ελευσίνας, κατά τις
ώρες 07.30΄ έως 12.00΄.

-Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο τμήμα από τη χ/θ 27,000 (Ναυπηγεία Ελευσίνας) έως τη χ/θ 40,000 (Είσοδος – Έξοδος Μεγάρων της Ν.Ε.Ο.Α.Κ.) και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής Δήμου Μεγαρέων, κατά τις ώρες 07.30΄ έως 13.30΄.

Κατά τη διάρκεια ισχύος της παραπάνω κυκλοφοριακής ρύθμισης, η κυκλοφορία οχημάτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων θα πραγματοποιείται μέσω της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου.

H Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κυκλοφορία των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς και λεωφόρους και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η 2χρονη που έπεσε στο συντριβάνι της Καλλιθέας - Το ευχαριστώ της οικογένειας στους αστυνομικούς
Τέσσερις ημέρες μετά το σοβαρό ατύχημα, η 2χρονη παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου - Ο πατέρας της μίλησε στο newsit.gr για να πει ευχαριστώ στους αστυνομικούς που την μετέφεραν γρήγορα στο Παίδων
Συντριβάνι
6
Ραφαέλα Πιτσικάλη: Το μήνυμα της μητέρας της και η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου
Η μητέρα της συνεχίζει την «αποστολή» της αδικοχαμένης Ραφαέλας και προσπαθεί να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τη δωρεά μυελού των οστών
Ραφαέλα Πιτσικάλη
Κλειστό για τρεις μήνες το τμήμα Άρτα - Αμφιλοχία της Ιονίας Οδού προς Αντίρριο μετά την κατολίσθηση
Στις επόμενες περίπου είκοσι ημέρες αναμένεται να αποκατασταθεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Ιωάννινα, το οποίο θα λειτουργεί προσωρινά με αμφίδρομη κίνηση, ώστε να εξυπηρετούνται τα οχήματα και προς τις δύο κατευθύνσεις
Κατολίσθηση στην Ιονία Οδό 6