Κόσμος

Πόλεμος στο Ισραήλ: Φρικαλεότητες από τη Χαμάς – Απήγαγαν μητέρα με τους δύο γιους της

Οι τρομοκράτες της Χαμάς κατά την εισβολή τους στο Ισραήλ έκαναν φρικαλεότητες και πολλές από αυτές έχουν αποτυπωθεί σε βίντεο.

Μια μητέρα από το Ισραήλ μαζί με τους δύο γιους της σύρρονται κλαίγοντας από το σπίτι τους κοντά στα σύνορα με τη Γάζα από τους τρομοκράτες της Χαμάς.

Πρόκειται για την 30χρονη Shiri Silberman-Bibas η οποία μαζί με τον σύζυγό της και τους δύο γιους της όταν το Σάββατο έγινε η επίθεση της Χαμάς.

Ο σύζυγός της έχοντας ένα μικρό πιστόλι στα χέρια ήταν πεπεισμένος ότι θα μπορούσε να αποκρούσει την επίθεση, καθώς κατά καιρούς είχαν γίνει επιδρομές.

Μάλιστα ο πατέρας έστειλε στους συγγενείς του μήνυμα «Σας αγαπώ όλους» την ώρα που ήταν σε καταφύγιο, ενώ οι τρομοκράτες της Χαμάς πυροβολούσαν με ημιαυτόματα όπλα έξω από το παράθυρό τους.

 

Μισή ώρα αργότερα, έγραψε «μπαίνουν μέσα» και από τότε η επικοινωνία σταμάτησε.

 

Λίγο μετά στο βίντεο εμφανίζεται η απελπισμένη μητέρα να κρατάει τα δύο παιδιά της καθώς τα απαγάγουν, χωρίς να υπάρχει στα πλάνα ο πατέρας, ενώ αυτόπτες μάρτυρες φωνάζουν: «Έχει ένα μωρό». Τα πλάνα δείχνουν τη Shiri να κλαίει με λυγμούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εφτασαν τους 51 οι νεκροί από τις ταραχές στο Νεπάλ - Δραπέτευσαν 12.500 φυλακισμένοι και εξακολουθούν να διαφεύγουν
Οι ταραχές, οι πιο φονικές που έχουν σημειωθεί στο Νεπάλ μετά την κατάργηση της μοναρχίας το 2008, άρχισαν τη Δευτέρα, όταν η αστυνομία άνοιξε πυρ εναντίον νεαρών διαδηλωτών
Ταραχές στο Νεπάλ
Ο Τραμπ δήλωσε έκπληκτος για την καταδίκη Μπολσονάρο - «Είναι καλός άνθρωπος»
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε «πολύ έκπληκτος» για τη βαριά καταδίκη του πρώην συμμάχου του Ζαΐρ Μπολσονάρο για απόπειρα πραξικοπήματος - Η Ουάσιγκτον καταγγέλλει «πολιτικό διωγμό» και απειλεί με αντίποινα
Ο Ζαΐρ Μπολσονάρο στο σπίτι του
Συμπαραγωγή drones και όπλων αλλά και πίεση στον Πούτιν ζήτησε ο Ζελένσκι στη συνάντηση με τον ειδικό απεσταλμένο του Τραμπ
«Να επιτύχουμε συνάντηση σε επίπεδο ηγετών το συντομότερο δυνατόν και να τερματίσουμε αυτόν τον πόλεμο», έγραψε ο Ζελένσκι στην πλατφόρμα Telegram
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Volodymyr Zelenskiy