Ελλάδα

Ο ΕΟΦ ανακαλεί παρτίδες του συμπληρώματος διατροφής INOFERT για τις ωοθήκες

Την απόφασή του να ανακαλέσει δυο παρτίδες του συμπληρώματος διατροφής INOFERT, το οποίο χρησιμοποιείται για τις πολυκυστικές ωοθήκες, ανακοίνωσε ο ΕΟΦ σήμερα (01.11.2023).

Οι δυο παρτίδες από το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής, λήξης 08/2025, γίνεται γιατί μετά τους ελέγχους, τα τα αποτελέσματα δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές του προϊόντος ως προς τους ελέγχους ομοιομορφίας μάζας, αναφέρει ο ΕΟΦ.

Ο Οργανισμός καλεί την εταιρία που εμπορεύεται το συμπλήρωμα διατροφής να αποσύρει τις συγκεκριμένες παρτίδες από την αγορά.

Η ανακοίνωση του ΕΟΦ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την ανάκληση των παρτίδων 22D0704 με ημερομηνία λήξης 08/2025 και 22D0705 με ημερομηνία λήξης 08/2025, του συμπληρώματος διατροφής INOFERT της εταιρείας ITF HELLAS A.E., καθώς μετά από τη διενέργεια εργαστηριακού ελέγχου, τα αποτελέσματα δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές του προϊόντος ως προς τους ελέγχους ομοιομορφίας μάζας.

Η εταιρεία ITF HELLAS A.E. οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες της και να αποσύρει τις συγκεκριμένες παρτίδες από την αγορά.

Τα παραστατικά της ανάκλησης πρέπει να τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και να τίθενται υπόψη του ΕΟΦ, εφόσον ζητηθούν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένταση στην πορεία για την Παλαιστίνη στο Σύνταγμα: Πλήθος κόσμου φώναξε συνθήματα κατά του πολέμου – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στο σημείο - Οι διαδηλωτές έκαναν πορεία έως την πρεσβεία του Ισραήλ
Διαδηλωτές
Ανανεώθηκε πριν 19 λεπτά
5
Συγκλονίζει ο καρκινοπαθής που κατήγγειλε πως πήρε 1 χρόνο μετά τη βιοψία του: «Αντί συγγνώμης μου ζητούν τα ρέστα»
Ο 56χρονος κατήγγειλε πως το Δημόσιο του ζητά πλήθος εγγράφων και 2 πραγματογνωμοσύνες οι οποίες καθυστερούν την εξέλιξη της δικαστικής υπόθεσης - «Δεν θα προλάβω, θα βγει πρώτα η νεκροψία μου»
Άνδρας
3,5 χρόνων κορίτσι πνίγηκε σε πισίνα στη Ρόδο - Υπεράνθρωπη η προσπάθεια των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή
Το παιδί διασκέδαζε υπό την επίβλεψη της γιαγιάς του - Αυτόπτες μάρτυρες το ανέσυραν από την πισίνα μελανιασμένο και χωρίς τις αισθήσεις του - Οι διασώστες ξεκίνησαν άμεσα τη διαδικασία ανάνηψης αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά
Πισίνα
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
15