Ελλάδα

Δεκατρεις προσαγωγές σε Νέα Ιωνία και Νέο Ηράκλειο – Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας για τις συγκεντρώσεις

Σε δεκατρείς προσαγωγές προχώρησε η ΕΛΑΣ σε Νέα Ιωνία και Νέο Ηράκλειο μετά από προληπτικούς ελέγχους, με τα μέτρα ασφαλείας για τις συγκεντρώσεις να είναι δρακόντεια.

Οι προσαγωγές σε Νέα Ιωνία και Νέο Ηράκλειο σημειώθηκαν ενόψει της συγκέντρωσης για τη δολοφονία δύο μελών της Χρυσής Αυγής πριν από 10 χρόνια.

Τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή είναι ιδιαίτερα αυξημένα, με τους αστυνομικούς να έχουν περικυκλώσει αρκετά κομβικά σημεία και με τον αρμόδιο υπουργό, Γιάννη Οικονόμου, να έχει δηλώσει ότι «είμαστε προετοιμασμένοι για την κατάσταση».

Αυτή την ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση στο Ηράκλειο.

Σημειώνεται πως κλειστοί παραμένουν από τις 14.00 το μεσημέρι της Τετάρτης (01.11.23) οι σταθμοί Ηράκλειο της γραμμής 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) αλλά και του Προαστιακού με εντολή της Αστυνομίας.

Οι συρμοί του Μετρό και του Προαστιακού θα διέρχονται από τους σταθμούς χωρίς να πραγματοποιούν στάση και θα επαναλειτουργήσουν με εντολή της ΕΛ.ΑΣ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο ανιψιός του 68χρονου συναντήθηκε με τον συνεργό λίγες μέρες πριν τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα - Νέα βίντεο ντοκουμέντα για το φονικό
Οι αντιφάσεις στις απολογίες των 22χρονων φερόμενων δραστών, η σχέσεις του 68χρονου με τον ανιψιό του που επέζησε του φονικού και τα πιθανά σενάρια για την διπλή δολοφονία στο κάμπινγκ
Φοινικούντα
Fake news για τον νέο ΚΟΚ καταγγέλλει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών – «Δεν απαγορεύεται ο καφές, το νερό και τα χοντρά μπουφάν»
«Καμία από τις παραπάνω ενέργειες δεν επισύρει πρόστιμο, εφόσον δεν παραβιάζονται οι βασικοί κανόνες ασφαλούς οδήγησης» ξεκαθαρίζει το υπουργείο
Έλεγχος από αστυνομικούς της Τροχαίας 22